Английските медии: Бербатов може да не играе повече за България

Бъдещето на Бербатов в националния отбор на България е една от водещите теми в медиите на Острова.

Английските медии: Бербатов може да не играе повече за България
Бербатов може да се откаже от националния отбор на България, след като бе обвиняван за слабите игри на тима напоследък, пише „Скай Спортс”. Връх на всичко бе и загубата на българите от Сърбия с 1:6, при която Бербатов бе сменен още в 28-та минута на двубоя. Първи индикации за това даде агентът на нападателя на Манчестър Юнайтед Емил Данчев, като заяви, че неговият клиент не е щастлив от факта, че всички хвърлят вината предимно върху него.

„Димитър ми каза, че е готов да напусне националния отбор, щом хората продължават да го обвиняват за лошите резултати на тима”, заяви Данчев.

Лъвовете от България бяха смачкани от Сърбия, Бербатов готов да напусне националния отбор, пише таблоидът „Сън”. Българите записаха една от най-тежките си загуби в Белград, губейки с 1:6 от съседите от Сърбия. Недоволството на феновете от играта на тима и в частност тази на Бербатов, може да накара нападателят да напусне националния отбор. „Бербатов, който има 41 гола в 64 мача за България, изглежда много близо до отказване. Нищо чудно! Когато Тотнъм се превърна в „потъващ кораб” Бербо си събра багажа и направи мега трансфер в Манчестър Юнайтед. Дано сега той и неговият мениджър Емил Данчев знаят, че няма как да заиграе в отбора на Бразилия”, завършва иронично коментара си таблоидът.


Бербатов контузен, пред отказване от националния отбор на България, пише електронното издание „premiershiplatest.com”. Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е получил контузия по време на приятелската среща със Сърбия, загубена с 1:6, и може да пропусне предстоящия мач с Астън Вила, но това съвсем не е големият проблем за Берба. 27-годишният нападател така и не може да намери формата си, когато играе за националния отбор, и вече 4 мача няма гол. Той е останал крайно недоволен от критиките на феновете в България отправени към него и е много вероятно да се откаже от националния отбор. Лично мениджърът на Бербатов – Емил Данчев потвърди за евентуалното отказване на Берба, като заяви, че неговият клиент е готов да напусне тима, след като е непрестанно обвиняван за слабите резултати.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки