Иван Цачев: Щом съм си бил от Левски, оставам в Левски докрай

Преотстъпеният от Левски в Пирин нападател Иван Цачев, който днес бе награден, като футболист на 3-ия кръг в „А” група, сподели радостта си със своите съотборници по време на тренировката на „Рилци”, предаде кореспондентът на Novsport.com в Благоевград. Той призна също така, че дори и да не намери място в титулярния състав на Левски от следващия сезон , никога не би преминал в кръвния враг ЦСКА.

Иван Цачев: Щом съм си бил от Левски, оставам в Левски докрай

Преотстъпеният от Левски в Пирин нападател Иван Цачев, който  днес бе награден, като футболист на 3-ия кръг в „А” група, сподели радостта си със своите съотборници по време на тренировката на „Рилци”, предаде кореспондентът на Novsport.com в Благоевград.

Той призна също така, че дори и да не намери място в титулярния състав на Левски от следващия сезон , никога не би преминал в кръвния враг ЦСКА.

-         Доволен ли си от наградата и от това, че я получаваш след добрата си игра с екипа на Пирин? Въобще, как се чувстваш в отбора от Благоевград?
-         Изключително съм щастлив, че печеля тази награда. За мен това е изключителна чест. Относно това, как се чувствам в Пирин - отговарял съм вече много пъти. Страхотно!  Абсолютно всички съотборници и ръководство на Пирин приеха мен и съотборника ми Стефан Станчев, който също идва от Левски. В Пирин ни дадоха всички условия да покажем своите качества.

-         Какво очакваш да постигнеш с Пирин?
-         Искам да продължавам с добрите игри. Да помагам на отбора да трупа точки и да се класира възможно в най-напред в „А” група.

-         Предстоят тежки мачове за Пирин срещу Локомотив (Сф), ЦСКА, Черноморец. Какво очакваш от тези срещи и надяваш ли се да се разпишеш срещу ЦСКА за да те забележат шефовете ти в Левски?
-         Ние и досега имахме тежки мачове. Показахме, че и срещу грандовете може да сме силни, да правим добри игри и да побеждаваме. Надявам се и в следващите мачове да побеждаваме, независимо от това дали срещу нас играе ЦСКА или друг силен отбор. Аз се радвам, когато вкарвам голове и отборът на Пирин побеждава и трупа точки. В крайна сметка не е важно, кой ще вкара гол, а Пирин да побеждава.

-         На церемонията по връчването на златната обувка в София каза, че неискаш да играеш срещу Левски. Пирин се изправя срещу твоя клуб в 12-ия кръг. Защо не искаш?
-         То е много ясно. Първо от Левски няма да ми разрешат да играя срещу тях. Аз също не искам да се изправям срещу бившите си съотборници. Искам да си останем добри приятели и да не навредя по някой начин на Левски.

-         В края на сезона, ако добрите ти изяви с екипа на Пирин, не бъдат оценени от Левски, а получиш оферта за титулярно място в  ЦСКА били приел да играеш при „червените”?
-         Аз си оставам левскар. Щом съм си бил от Левски, оставам в Левски докрай.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки