Босът на Векта (Пд) нападна остро Бонев и Узунов

Петър Никленов, прези­дентът на пловдивския Векта, даде изключително скандална пресконференция вчера, на коя­то отправи обидни думи сре­щу шефовете на Локо Пловдив Христо Бонев и Атанас Узунов

Босът на Векта (Пд) нападна остро Бонев и Узунов

Петър Никленов, прези­дентът на пловдивския Векта, даде изключително скандална пресконференция вчера, на коя­то отправи обидни думи сре­щу шефовете на Локо Пловдив Христо Бонев и Атанас Узунов.

Повод за раздора между два­та клуба е дербито от 16-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години, в което Векта победи Локо с 4:2 на "Лаута". Оказа се обаче, че тимът на Векта е играл с футболиста Даниел Марков, който е бил наказан от БФС за 3 мача. Пос­ледва контестация от страна на „смърфовете”, която бе ува­жена от БФС и от там присъ­диха служебна победа за Локо.

Никленов е разгневен, защо­то поискал от Бонев и Узунов да оттеглят жалбата, но получил категоричен отказ. Пре­зидентът на Векта обвини доскорошните си приятели от "Лаута", че най-нагло му откраднали четирима футбо­листи преди началото на сезона.

"Тъй нареченото ръковод­ство на Локомотив в лицето на Бонев и Узунов не постъпи­ха мъжки. Никога не съм предполагал, че въпросните хорица ще паднат на толкова ниско ниво. Те извършиха убийство на един техен фен. Нямат чест, морал и достойнство.

Показаха долни страсти и ниски интереси, липса на мо­рал и елементарно мъжко достойнство. Тяхното присъ­ствие е нормално за ръководството на публичен дом, а не за футболен клуб. Узунов си мислеше, че си правя майтап. Само че аз с майтапите прик­лючих. Сега няма да дам бележ­ка на нито едно от 10-те момчета, които в момента играят в Локомотив. Ако ис­кат, да си платят по таблица­та на БФС. Същият този клуб ми дължи 17 000 лева за гориво от няколко години", каза Ник­ленов, който нееднократно е помагал финансово на мъжкия тим на „черно-белите”.

 

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки