Младежки национал поднови тренировки с Пирин

Младежкият национал от ОФК Пирин (Благоевград) Божидар Васев поднови пълноценни тренировки с Пирин (Благоевград), след като точно два месеца лекуваше сериозна контузия на глезена

Младежки национал поднови тренировки с Пирин

Младежкият национал от ОФК Пирин (Благоевград) Божидар Васев поднови пълноценни тренировки с Пирин (Благоевград), след като точно два месеца лекуваше сериозна контузия на глезена. Васев се контузи на тренировка на 9-и февруари, когато стъпвайки накриво върху заледен изкуствен терен се оказа, че е счупил костици на десния глезен. 

 
Сега обаче е готов и старши треньорът на орлетата Йордан Боздански-Зико може да го използва поне едно полувреме в домакинството в 22-ия кръг в първенството на Югозападната В група срещу Ботев (Ихтиман). Благоевградчани в момента са на 4-о място с 40 точки и се нуждаят спешно от победи, за да останат в борбата за промоция в професионалния футбол. В същото време ръководството на орлетата освободи нападателя Георги Калайджиев и привлече защитника-ветеран Станислав Бачев, познат у нас с изявите си в Литекс и Черно море.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки