"Меридиан мач": Сняг затрупа дербито

ЦСКА - Литекс може да се играе чак напролет Обилният снеговалеж над София и по-голямата част от страната наложи сериозни промени и в кръга от „А" група

"Меридиан мач": Сняг затрупа дербито
ЦСКА - Литекс може да се играе чак напролет

Обилният снеговалеж над София и по-голямата част от страната наложи сериозни промени и в кръга от „А" група. Заради лоши атмосферни условия първо бе отложен двубоят Пирин Бл -Черноморец, а по-късно снегът се оказа пречка за провеждането и на дербито ЦСКА - Литекс. Реферът Антон Генов пренасрочи двубоя за днес от 16.00 часа. Рилски спортист - Балкан от програмата на За падната „Б" група също не се състоя. „Червени" и „оранжеви" настояват срещата да се играе днес, но ако отново вали, шампионите ще искат, двубоят да бъде отложен за понеделник или чак за пролетта.

Подзаглавието на спортния всекидневник гласи:


Черен ден за грандовете в Англия. Грандовете в английския футбол се издъниха в двубоите си от 14-ия кръг на Висшата лига. Разтърсваният от скандала с Уилям Галас Арсенал бе разгромен с 3:0 като гост от Манчестър Сити след голове на Айрланд, Робиньо и Стъридж. Лидерите Челси и Ливърпул пък направиха нулеви равенства. „Сините" от Лондон бяха спрени от Нюкасъл на „Стамфорд Бридж", а „червените" не успяха да преодолеят вкъщи Фулъм. Без контузения Димитър Бербатов Манчестър Юнайтед направи 0:0 като гост на Астън Вила.
 
Атанас Узунов тероризира съдията за 0:0. Ботев дава на прокуратурата човек от Вихрен за удар по Караджинов, продължава на страниците си „Меридиан мач” .

Вихрен додрапа до 0:0 в Сандански с Ботев (Пд), след като директорът на домакините Атанас Узунов оказа тормоз на съдията Александър Костадинов. Кумът на Христо Стоичков, който е назначен във Вихрен за да обработва съдиите, нахлул при реферите на почивката и ги заплашил, че повече няма да видят „А” група, ако Вихрен не победи, разказаха очевидци за „Меридиан мач”. След атаката на Атанас Узунов  съдията Александър Костадинов направи всичко възможно да донесе победата за домакините, но и той не успя.
Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки