Шеф на Пирин: Ще накажем Боздански да черпи по едно кафе

"Витоша (Бистрица) и Марек така са си наредили пъзела, че няма къде да сгрешат до края на първенството", заяви Николай Петрунов

Шеф на Пирин: Ще накажем Боздански да черпи по едно кафе

Клубният началник на Пирин (Благоевград) Николай Петрунов коментира изгонването на треньора Йордан Боздански по време на мача с Витоша (Долна Диканя) (4:1). Специалистът реагира гневно на едно от отсъжданията на рефера Светослав Джевизов и малко преди края на двубоя бе изгонен.

Така Боздански няма да може да води отбора от треньорската скамейка на мача срещу Рилски спортист в Самоков тази неделя.

"Реакцията на Боздански е плод на напрежението от протичането на първенството. Витоша (Бистрица) и Марек така са си наредили пъзела, че няма къде да сгрешат до края на първенството. Това оказва влияние на нашия треньор, но ще го накажем да черпи по едно кафе. Вчера на мача отново имаше тенденциозно съдийство. Мурад Ибраим скача за топката и му се дава втори жълт картон", коментира Петрунов.

Лошата новина за Пирин е разтежението, което получи вчера Антонио Хаджииванов, който ще бъде аут до края на сезона. Той се възстановяваше от контузия месец и половина, но вчера получи нова травма на същия крак и няма да може да помогне на отбора в оставащите мачове.

Николай Петрунов призна, че е съвсем малка вероятността мачът с Витоша (Бистрица) на 1 май да се играе на осветление от 20:00 часа, каквото е желанието на благоевградския клуб. Така срещата ще се играе по програма от 18:00 часа. В заключение шефът на Пирин каза, че освен преките двубои с Витоша (Бистрица) и Сливнишки герой, Пирин трябва да спечели всички срещи до края.

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

България U16 стартира с успех участието си на Турнира за развитие на УЕФА

Тимът на Симов удари Молдова

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки