Франк Лампард ексклузивно за Novsport.com: Чакам България на Мондиала в Бразилия (+СНИМКИ)

„Какво прави Тоди, къде е той сега?”, попита Франки

Франк Лампард ексклузивно за Novsport.com: Чакам България на Мондиала в Бразилия (+СНИМКИ)
След края на срещата Челси – Суонзи, завършила с ценен успех за сините с 2:0, имах огромното удоволствие, макар и за много кратко, да остана насаме с легендата на английския футбол Франк Джеймс Лампард.

След като разписа около 20 фланелки, ризки и снимки на няколко подбрани за специална среща с него малчугани, 34-годишният халф отдели минутки и за българските читатели.

 
Веднага трябва да отбележа, че първата му реплика към мен беше: „Какво прави Тоди, къде е той сега?”, визирайки българския бивш национал Светослав Тодоров. Както е известно, двамата стартираха своите кариери като младежи в отбора на Уест Хям.

След като обясних, че в момента Светльо е свободен агент и наскоро игра благотворителен мач в Портсмут, Франки с усмивка заяви: „Е-е-е, не ми се обади да се чуем, докато е бил наоколо”.

 
След като любезно отклони въпросите ми, свързани с  неговото бъдеще в Челси, с краткото и многозначително „Ще видим”, оттук нататък темата с Франк беше насочена към националните отбори.



 
Той много добре помни мача в София през 2011, когато, според него, Англия доста лесно е спечелила мача с 3:0, но е с отлични впечатления от родните фенове, които така топло са го аплодирали и специално поздравява фенклуба на Челси в България. Искрено се надява, че Англия ще съумее да се класира за Мондиал 2014, въпреки сериозната конкуренция на Черна гора: „И друг път сме били в трудни ситуации, нали така, но винаги сме успявали в сериозните мачове да се докажем и да вземем своето. За поколението аз, Стиви, Джон, Рио и Дефо това ще ни е последно голямо първенство, така че сме крайно мотивирани да стигнем до участие там”.
 

 
За моя изненада Лампард е наясно, че националният ни отбор бележи в момента сериозен прогрес и че сме плътно зад Италия. „Пожелавам си да се видим в Бразилия догодина, защо и да не сме в една група, ще бъде шоу”, завърши супер Франки, качвайки се в ВИП асансьора на ложата на „Стамфорд Бридж” под ръка с красива млада дама.
 

Кирил Евтимов, специален пратеник на Novsport.com в Лондон  

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки