Левски поиска отлагане с 24 часа на дербито с Лудогорец

Всички знаем какво правеше Гриша Ганчев и докъде я докара, заяви Тодор Батков

Левски поиска отлагане с 24 часа на дербито с Лудогорец
Левски се обърна официално към БФС с молба дербито с Лудогорец да бъде отложено с 24 часа, призна собственикът на тима Тодор Батков.
 
"Изпратили сме писмо, въпреки че знаем, че няма да ни одобрят предложението. Поискахме мачът с Лудогорец да е на 19 май, 24 часа по-късно, за да ги видим колко са феърплей. Ние имаме мач за купата на 15-ти, но ако не ни удовлетворят желанието, ще играем достойно на 18-ти, както го правим в нашия супер сгъстен цикъл", заяви Батков.

Според програмата на шампионата Левски и Лудогорец трябва да играят на 18 май от 20:00 часа на "Георги Аспарухов". "Сините" обаче играят финал за Купата на България на 15 май, което означава, че ще имат само три дни за почивка. Лудогорец пък имат цели седем, тъй като последният им мач преди дербито с Левски е на 11 май в Разград срещу Славия.

Батков отговори на Гриша Ганчев, който нападна "сините" преди няколко дни.

"Всеки отговаря за себе си. Всички знаем какво правеше той и докъде я докара. Не говоря само навремето, а и преди две години. Не става въпрос само за 98-99, а говорим и за 2010 и 2011. Паметта не е чак толкова къса, хубаво е да престанат тези неща. Очаквам удари под кръста. Говоря за всичко това, на което сме свидетели, откакто аз съм в Левски. Общо взето фразата "сами срещу всички" си е в пълна сила. Заявявам го най-отговорно. На "Лаута" никога не е лесно, но ние отиваме за победа. Виждам, че момчетата са в настроение и са готови да дадат всичко, дано имаме и късмет. Това е важен етап преди двата решаващи мача. Този с Берое за Купата на България и срещу Лудогорец".

Адвокатът разкри и подробности около строежа на Сектор "А" на „Герена”.

"Трябва да ни издадат правото на строеж, след като на 9 май внесем сума от 600 хил. лв. Като добавим и разноските става малко по-голяма. Днес се видяхме с Иво Тонев и говорихме по този въпрос. Не сме закъснели. Мисля, че вървим в срок със стадиона. Сигурен съм, че ще успеем да извършим реализацията. Наясно сме с фирмата, която ще строи", добави Батков, който изгледа днешното занимание на Левски.     

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки