Осъдиха Ботев Вреаца

Настоящата управа на Ботев (Вр) беше осъдена да плати за­дълженията на сицилианските „ръководители", които оставиха куп "бомби" след себе си

Осъдиха Ботев Вреаца

 Настоящата управа на Ботев (Вр) беше осъдена да плати за­дълженията на сицилианските „ръководители", които оставиха куп "бомби" след себе си.

5 месеца след края на „сици­лианската тръпка" в Ботев (Вр) бившите ръководни кадри на клуба Пламен Николов и Юри Николов осъдиха началниците си за своето освобождаване през юли 2012 година. Инфор­мацията беше потвърдена от бронзовия медалист от Щатите Пламен Николов.Той раз повече подробности.

Бившите служители на клуба не са получили заплатите си за юни и юли м.г. Искът на Пламен Николов е за 4822 лева, а на Юри Николов за 7613 лева, който обаче не бе уважен изця­ло от магистратите.

След заключение на вещо лице е уточнено, че сумата, ко­ято клубът дължи на шефа на администрацията, е 2795 лева брутно трудово възнагражде­ние. В останалата част до пъл­ния му размер от 7613,63 лева, предявеният иск бе отхвърлен като неоснователен и недока­зан.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки