БФЛА представя българската кандидатура за Евро 2014

Президентът на Българска федерация лека атлетика (БФЛА) Добромир Карамаринов ще представи пред Съвета на Европейската атлетика

БФЛА представя българската кандидатура за Евро 2014

 Президентът на Българска федерация лека атлетика (БФЛА) Добромир Карамаринов ще представи пред Съвета на Европейската атлетика (ЕА) кандидатурата на Самоков за домакинство на Европейското първенство по крос кънтри през 2014 година. Заседанието по избора на домакин за Евро 2014 ще се състои на 4 май (събота) в Берлин. Тогава ще бъдат определени и домакините на шампионатите на Стария континент през 2015 година за юноши и девойки, както и за младежи и девойки до 23 години. Карамаринов ще участва от 3 до 5 май и в редовното заседание на Съвета на ЕА, на който е член. 

За представяне на българската кандидатура в германската столица на 3 май заминават още Владимир Георгиев, кмет на Самоков, Славейко Гергинов, председател на КЛА "Рилски спортист" (Самоков), Костадин Чифлиджанов, главен треньор в КЛА "Рилски спортист" (Самоков), Галя Пухалева, международен секретар на БФЛА и Антон Бонов, координатор в БФЛА. Решението на Съвета на ЕА за домакинството на Евро 2014 по крос кънтри ще бъде взето на 4 май.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки