Александър Томов: Кълна се в семейството си, че не съм крал пари от ЦСКА

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов разкри, че по негово време от клуба не са излизали пари. Томов категорично опроверга слуховете, че от е присвоил 12 милиона лева от трансфери. Както е известно, от Титан обявиха, че Лупи е присвоил тази сума.

Александър Томов: Кълна се в семейството си, че не съм крал пари от ЦСКА

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов разкри, че по негово време от клуба не са излизали пари. Томов категорично опроверга слуховете, че от е присвоил 12 милиона лева от трансфери. Както е известно, от Титан обявиха, че Лупи е присвоил тази сума.

"Няма източване на ЦСКА, на Кремиковци също. Колкото до ситуацията в Левски, в момента се чувствам морално удовлетворен от това, което става, въпреки че стъпките са различни. Нека не забравяме, че докато бях в ЦСКА имахме само три загуби в 70 мача и вървяхме във възход, въпреки това което ни причиниха. Все пак всеки мач е управление, всеки мач е грижа, всеки мач е тревоги и събиране на средствал. Днес виждаме един много силен ЦСКА, какъвто беше и преди", сподели Томов в предаването "Барекада" с Николай Бареков.

"В медиите се пишат какви ли не безобразия и взех един документ да ви покажа, че ЦСКА е нямала разходи по-мое време. Всичко е било платено към данъчните. Аз нямам забележки към тях. Единственият проблем е, че много се поддават на политическо влияние. Нямам представа как ЦСКА се озова на върха на данъчната пирамида. Има едно задължение в момента ЦСКА, което от Титан са обезпечили с имот, но съм убеден, че ако то е реално ще бъде погасено. Убеден съм, че данъците ще бъдат изплатени. Сигурен съм, че Титан няма да остави ЦСКА с неплатени данъци", допълни бившият политик.

"От момента в който аз съм дошъл, всички заплати и премии до стотинка бяха обявени. Някои казаха, че нарушавам баланса в българския футбол. Истината е, че при нас не е имало черни каси. Всички футболисти се подписваха под възнаграждението си, защото те получаваха бели пари. Преди имаше звезди в ЦСКА, които взимаха по 13 - 14 хиляди евро на месец. Най скъпият футболист в ЦСКА взимаше 15 000 евро. Но това са чужденци и няма как да ги привлечеш без да им предложиш пари. Не е имало черни каси, пак повтарям. Гарантирам, че и до момента това е така. Докато аз съм бил управляващ на ЦСКА, не е имало изваждане на пари навън, никога. Не е имало източване. Колкото до слуховете че съм прибрал 12 милиона от трансфери, това е пълна глупост, това е несериозно. Това че парите ми влизат в джоба от трансферите на Велизар и Тунчев са лъжи, опашати лъжи, пълни лъжи. Всички трансфери са подписвани от изпълнителни директори, не от мен. ,Миналата година бяхме на печалба. Заклевам се, че не съм прибирал пари. Станишев и другите отнеха лиценза на ЦСКА. Колкото до мафията във футбола ни, мисля че има такава", завърши Лупи.

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки