Нелепа домакинска загуба за Спартак (Пд)

Спартак допусна втора поредна загуба в Югоизточната "В" група. След поражението при гостуването на Брестник в предния кръг, днес "гладиаторите" загубиха домакинството си от отбора на Несебър с 0:1.

Нелепа домакинска загуба за Спартак (Пд)

Спартак допусна втора поредна загуба в Югоизточната "В" група. След поражението при гостуването на Брестник в предния кръг, днес "гладиаторите" загубиха домакинството си от отбора на Несебър с 0:1. Днешната среща пропусна голмайсторът на отбора Зайцев (трайно контузен), както и Кордов заради висока температура.

Първото полувреме бе сравнително равностойно, като отборът, който трябваше повече да съжалява беше Спартак. Две стопроцентови положения за "гладиаторите" изпуснаха Читаков и Юруков, докато гостите нямаха чисто голово положение.

Второто полувреме бе също с поделено владение на топката. В 75-ата минута отново Читаков изпусна да даде преднина за Спартак. За жалост на феновете, при една контраатака в 86-ата минута, гостуващият тим успя да измъкне трите точки и да нанесе една от малкото домакински загуби на спартаклии.

Състав: Витанов, Пърнаров, Куртов, Йотов, Стаев, Дани Колев (кап.), Георгиев, Юруков, Димитров, Андреев и Читаков
Резерви: Чолаков, Кемалов, Харлов

Отборът е разпуснат за празниците, като първата тренировка ще бъде в понеделник.

В следващата среща Спартак ще гостува край границата на Свиленград.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки