Цяла Дупница се вдига да подкрепи Марек срещу Витоша (Бистрица)

"Настроението при нас е приповдигнато", Ивайло Паргов

Цяла Дупница се вдига да подкрепи Марек срещу Витоша (Бистрица)

Изпълнителният директор на Марек Ивайло Паргов призна, че към момента има около 400 записали се, които ще подкрепят отбора при визитата му срещу "тигрите" на Бойко Борисов в неделя. Двубоят е от предпоследния кръг на Югозападната "В" група и трябва да определи новия член на "Б" група. Тимът от Дупница излиза в мача като лидер с актив от 70 точки. Тимът на Витоша (Бистрица) заема второ място с 3 точки по-малко и се нуждае от задължителна победа, докато Марек ще бъдат доволни и на равен.  

"Настроението при нас е приповдигнато. Целият град тръпне и очаква завръщането на Марек в професионалния футбол. Досега са се записали 400 фена, които ще ни подкрепят. Разбира се много от нашите привърженици ще пътуват с личните си автомобили", коментира Паргов. 

"Отиваме, за да играем. Този мач ще реши първото място в групата. Сигурен съм, че това ще е нашият отбор. Няма никакви директиви. Дупничани сме крив народ, едва ли някой ще ни нареди нещо. Момчетата играят задружно и заслужено са лидери. На първо място сме пред финансово по-стабилни от нас отбори. На терена, обаче не играят финансите, а футболистите", каза още Паргов, който не пропусна да благодари за безрезервната подкрепа, която оказва на отбора общината в лицето на кмета на Дупница Методи Чимев и на генералния спонсор Актавис.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки