Боримиров: Нямаше фигура, която да поведе отбора+ВИДЕО

Най-много ме боли за нашите фенове, бяха дошли да подкрепят отбора с цялото си сърце и душа, но през второто полувреме не оправдахме очакванията им.

Боримиров: Нямаше фигура, която да поведе отбора+ВИДЕО
Най-много ме боли за нашите фенове, бяха дошли да подкрепят отбора с цялото си сърце и душа, но през второто полувреме не оправдахме очакванията им. Това каза спортният директор на Левски Даниел Боримиров след равенството 1:1 със Славия, което прати титлата в Разград.
 
„През първото играхме добре и трябваше да си вкараме положенията. Във футбола има неписани правила, според които когато не вкарваш, получаваш. Лошото е, че не Славия вкара, а ние си отбелязахме автогол”, добави Борето.
 
„Нямам идея защо имаше такова отпускане в нашите редици. Дали умората или че нямаме достатъчно опитни футболисти и че нямаше фигура, която да поведе отбора през второто полувреме. Може би това са компонентите, които ни липсват.”
 
„Имаше настроение и мисля, че това настроение беше добро. Настроението и работата трябва да се съчетават. И мисля, че през първото полувреме не играхме така, както искаше треньорът.”
 
„Причината я търся в нашия отбор. Славия не ни интересува. Те си дойдоха тука да си изиграят своя мач, бяха надъхани от Лудогорец.”
 
„Нямаше фигура, която да поведе отбора в такива моменти. Надявам се през следващите няколко дни да седна със собственика и ще преценим какво ще се случва оттук нататък.”
 
На въпрос дали той ще изземе функциите на Иво Тонев, който обяви, че си тръгва, и да се превърне в силния човек на „Герена”, Боримиров отговори:
 
„Това предстои да го разберете. Първо искам да проведа разговор със собственика на клуба, след като Иво Тонев каза своето мнение, и оттук нататък ни чака много работа.”
 

А дали пък Наско Сираков не е нужен на „Герена”? Боримиров отговори така: „Не мога да дам отговор на тоя въпрос. Собственикът е, човекът, който трябва да реши.”   

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки