Ивайло Дражев: Изтече времето на бившите футболисти и автомобилисти от БФС, които са креатури на СИК и ВИС

Министърът на физическото възпитание и спорта да отнеме спортния лиценз на БФС, независимо какви глупости по негов адрес бълват михайловци, лечковци и сие

Ивайло Дражев: Изтече времето на бившите футболисти и автомобилисти от БФС, които са креатури на СИК и ВИС

Футболният революционер Ивайло Дражев отговори на писанията в днешните медии, че Апелативният съд е отменил решението на Градския съд за регистрацията на БФС.

В писмо до медиите, вечният опонент заявява, че в българския съд пак ще се намерят трима съдии, които да “уважат” паричните напъни на провалената върхушка в БФС!

Накрая писмото завършва с извода на Дражев, че безвремието в БФС е изтекло и на ход са Бойко Борисов и Свилен Нейков!!!


Предлагаме ви без редакционна намеса писмото на Ивайло Дражев:

"С огромен интерес четох и слушах тази сутрин “смешния плач” и откровените лъжи на тотално компрометираното провалено и бивше ръководство на БФС особено на спортните страници на няколко вестници, където некадърниците от “ Иван Асен ” 20 имат най – много лакеи и подмазвачи не заради друго, а най – вече заради самолетните билети и подаръци които получават от централата – по точно от парите на клубовете членове на БФС.

Това, че бившите футболисти и автомобилисти от БФС, креатури на СИК и ВИС са правно неграмотни е вече световноизвестен факт, а това че са корумпирани и времето им в българския футбол изтече е ясно и на децата.

Относно определение на Апелативен съд от 31.07.2009 г., с което се отменя предходно определение на Софийски градски съд съм длъжен да Ви уведомя за следното:
1/  За разлика от БФС аз получавам съобщения и призовки единствено по делото на БФС!!!, чрез шофьора на уважаемата председателка на една съдебна инстанция в срокове между един час и три работни дни от издаването им и на 418 км. от издателя им. Това е безспорен световен рекорд в призоваването.

2/  На 07.09.2009 г. е получено съобщение за това определение и на 11 .09. 2009 г. е изпратена касационна жалба т.е. в законния седемдневен срок, а на 24.09.2009 г. е изпратено съобщение за такса и на 01.10.2009 г.  е платена определената от Апелативен съд София такса. На 12.10.2009 г. е изпратено съобщение от Апелативен съд и същото е получено на 13.10.2009 г. лично от мен чрез шофьора на председателката на съда, като в момента тече седемдневен срок за уточнителна молба по касационните основания и в този смисъл определение 1088 / 31.07.2009 г. не  е влязло в сила и може никога да не влезе в сила, а и то не решава проблема с легитимността на БФС, както се опитват да лъжат по медиите неговите представители.

3/ Държавната такса на ВКС не е 3,5 лева,  а по – скоро 3,5 са мухите които хвърчат в нечия глава на бивш футболист от БФС, който  и като отговорник за националните отбори  е виновен заедно с неговите ортаци за провалите в българския футбол през последните десет години. Определението на Апелативен съд  София не е окончателно и подлежи на касация. Това, че в българския съд все пак ще се намерят трима съдии които да “уважат” паричните напъни на провалената върхушка в БФС е ясно! Същата през цялата година обикаля коридорите и етажите на Съдебната палата в София да предлага една торба с пари за да бъде вписана и регистрирана. Чест прави на фирмено отделение на СГС, че не се поддаде на изкушението и натиска на бившия председател и неговия приятел Икономов.

4/ Апелативен съд не е “отрязал Дражев” защото регистрацията на БФС няма как да стане факт при условие, че е на лице висящо исково производство   по гр. д . 48/2009 г., а има и  друго висящо исково производство на ПФК ” Черноморец ” по дело 597/2006 на СГС за 4,5 млн. лева по което същите тези лъжци от БФС се крият и по пет месеца не получават призовки за разлика от мен! Препоръчвам на лакеите от спротните редакции на “Труд”, “Меридиан мач” и “Телеграф” да не петнят доброто име на гилдията и да се научат, че когато пишат лъжи, най – малкото трябва да потърсят ответната страна, ако въобще са ...журналисти??? Ибрикчийството в тези редакции свали тиражите на уважаваните от мен издания петкратно и е на път да ги закрие.

Смъртно уплашените корумпирани управници на българския футбол заливат медиите с цели страници “апотеози” с цел да се спасят и да бъдат регистрирани. Те са си нелигитимни още от 2005 г. от когато скандалният магистрат Икономов е в изпълнителния комитет в нарушение на чл.195 от Закона за съдебната власт, а след това бяга по коридорите да търси податливи колеги за да ги впишат и регистрират , в същото време СГС още не е разглеждал самите  им ”документи” !!! на извънредния им конгрес поради спряното им охранително производство. А в продължение на една година измислен управителен орган и измислен президент управляват българския футбол без да са законно вписани в съда. По устав на 07.09.2009 г. изтече изискуемия 45 дневен срок в който вписания ИК трябваше да свика редовен конгрес, съгласно ЗФВС следва администриращия орган – министърът на физическото възпитание и спорта да отнеме спортния лиценз на тази спортна федерация независимо какви глупости по негов адрес бълват михайловци, лечковци и сие."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки