Роко Перота сигурен за ЦСКА

Кондиционият спец остава при всякакви обстоятелства

Роко Перота сигурен за ЦСКА

 Италианският кондиционен треньор Роко Перота почти сигурно ще продължи кариерата си на "Армията", дори и да бъде назначен нов специалист начело на отбора. Перота бе низвергнат при идването на Миодраг Йешич, като му бе отредено да се занимава единствено с контузените играчи.

При завръщането на Милен Радуканов начело на "армейците", италианецът бързо бе върнат на предишния си пост. Той бе един от заговорниците, които предопределиха краткия престой на Йешич в Борисовата градина. Сърбинът многократно заяви, че Перота, Иван Бандаловски и Костадин Стоянов са сред любимците на собствениците.

Роко се присъедини към ЦСКА в началото на миналата година и оттогава е в щаба при най-различни треньори. По време на неговия престой начело на "червените" се изредиха Димитър Пенев, Стойчо Младенов, Миодракг Йешич и Милен Радуканов. Перота обаче бе неотлъчно в обора, като всеки бе доволен от работата, която вършеше по подготовка на футболистите. Единствен Йешич се възпротиви срещу него и настояваще за изцяло свой екип.

Ако наставникът на Марибор Дарко Миланич застане начело на столичани, той почти сигурно ще доведе свой човек и Перота само ще му помага.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки