Треньорът на баскетболния Сливен: Ще ставаме все по-добри

Наставникът баскетболния Сливен Събин Маринов обяви, че пред родна публика се играе много по-лесно. В първия си мач за сезона в “А” група, тимът му без проблеми се наложи над гостуващия Спортист /Своге/ с 94:56 точки. Двубоят бе и своеобразно завръщане пред родна публика, след като една година играха срещите си в Ямбол, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен

Треньорът на баскетболния Сливен: Ще ставаме все по-добри

Наставникът баскетболния Сливен Събин Маринов обяви, че пред родна публика се играе много по-лесно. В първия си мач за сезона в “А” група, тимът му без проблеми се наложи над гостуващия Спортист /Своге/ с 94:56 точки. Двубоят бе и своеобразно завръщане пред родна публика, след като една година играха срещите си в Ямбол, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен.

 

“Пред родна публика се играе много по-лесно. Там където тренираш и където хората те обичат и познават е много по-приятно. На нас това ни липсваше цяла година и мисля, че се отрази и на резултатите ни през изминалата година. Сега и селекцията ни е по-различна. Мисля, че сме на правилния път и ще ставаме все по-добри.
 
В двубоя срещу Своге, началото бе колебливо, а отбора на Своге не толкова претенциозен. Неувереността ни бе само за първите 10 минути, след което всичко се промени. Това, което много ме радва е, че всички имат голямо желание за игра. Момчетата са млади и работят с желание в залата. Надявам се да трупат опит и всеки път да прибавяме нещо ново. Новите ни попълнения са няколко и с тях сглобяваме отбор, за което се иска време, но на моменти играта става такава, каквато я желая. А това е моята задача, всеки да покаже каквото може и тогава ще имаме развитие”, каза Събин Маринов.
 
Наставникът обяви, че основни конкуренти в групата на Сливен за първото място ще бъдат отборите на Стара Загора и Видин, но поясни, че очаква и изненади.
 
Запис с треньора на Сливен Събин Маринов, може да чуете в прикачения звуков файл.
Олимпиакос и Фенербахче поведоха в четвъртфиналните плейофи на Евролигата

Вижте подробности

ДРАМА! Берое пак с титлата при жените

Деана Стояновска заби 19 точки

Далас изравни серията с Клипърс след победа с три точки

Пейсърс отнесе Бъкс с 125:108

ОБЗОР: Спартак, Рилецо и Левски завършиха с победи редовния сезон в НБЛ

Вижте четвъртфиналните двойки и крайното класиране

Академик (Пловдив) завърши с категорична победа сезона в НБЛ

След 125:92 над Берое

ОБЗОР: Денвър обрърна ЛА Лейкърс в плейофите на НБА

Вижте подробности

Везенков: Беше странен сезон

Вижте какво каза българинът в НБА

Сибиу и Павлин Иванов отпаднаха от баскетболното първенство на Румъния

Вижте подробности

ЦСКА надви Черно море с невероятен спектакъл с 204 точки (ВИДЕО)

Двата отбора играха за честта си и направиха страхотно шоу за феновете

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки