Електричката ще дърпа столичния Локомотив?

"Г-н червен картон" Даниел Гаджев се върна в "Надежда"

Електричката ще дърпа столичния Локомотив?

Здравко Лазаров може да продължи кариерата си в Локомотив (Сф). 38-годишният нападател е свободен, след като изтече договорът му със Славия, но той няма намерение да спира с футбола. Лазаров ще избере най-добрата оферта, която получи и ако отиде в "Надежда", ще има "Голям шлем" с мачове за четирите софийски отбора, пише "Труд".

"Не съм водил разговори с него", коментира треньорът на "железничарите" Емил Велев, но не скри положителното си отношение към Лазаров: "Той е доказан футболист, който може да решава мачове."

Избягалият през зимата от Локомотив (Сф) полузащитник Даниел Гаджев се върна в "Надежда". Бившият играч на "Монтана" е подписал договор с "железничарите" и е второто ново попълнение при тях след игралият в "Левски" нападател Тодор Христов.

Гаджев се е извинил за самоотлъчката си през зимната пауза, когато се надявал да заиграе в чужбина и затова напуснал, като дори върнал предварително взети пари от Локомотив (Сф). "Обичам да давам втори шанс на футболистите, сега от него зависи дали ще го използва", коментира треньорът Велев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки