Мирис на подпалени гуми и много емоции в град Елена

Само преди седмица в град Елена се проведе поредното авто-мото шоу. За разлика от миналата година нямаше състезателен характер, а само демонстрации с мотори и автомобили БМВ от клуб “Тайм Атак” – Велико Търново

Мирис на подпалени гуми и много емоции в град Елена

Само преди седмица в град Елена се проведе поредното авто-мото шоу. За разлика от миналата година нямаше състезателен характер, а само демонстрации с мотори и автомобили БМВ от клуб “Тайм Атак” – Велико Търново.

Организатори на тазгодишното шоу са градоначалника инж. Дилян Млъзев, рали състезателя Иван Ганчев и Николай Николов – Руйчето (Бивсш състезател по автомобилен спорт от град Елена). Автомобилистите от клуб “Тайм Атак” – гр. Велико Търново – Павлин Пенев, Иван Симеонов и Цветан Радев обраха най-много овации за невероятното шоу, което представиха на еленчани и техните гости.

Успешно се представиха и мотоциклетистите от град Елена и Велико Търново, които се състезаваха в дисциплината „стълб“. Овациите обра Росен Бонев от планинското градче, който показа завиди умения в управлението на своя мотоциклет. Това е още един от проектите за развиване на туризма в китното възрожденско градче Елена, а следващата очаквана проява е „Празника на Еленския бут“, която ще се проведе на 26 Октомври – Димитровден.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки