Локо (Сф) отнесе класически Пирин (Разлог) (ВИДЕО)

Антонио Цанков вкара два гола, юноша на Осасуна почна титуляр за "железничарите"

Локо (Сф) отнесе класически Пирин (Разлог) (ВИДЕО)

Локомотив (София) продължава с добрите си представяния в контролите, като днес отнесе с 3:0 втородивизионния Пирин (Разлог). Два гола в края на мача реализира крилото Антонио Цанков, който се разписа в 81-ата и в 84-ата минута.

Старши треньорът на локомотивци Емил Велев пусна като титуляр Ивелин Василев, който пристигна от испанския четвъртодивизионен отбор Мутилвера. Високият ямболия е юноша на Осасуна, сезон и половина е играл във втория отбор, а България напуска съвсем малък.

Първата част на мача не беше особено интересна, като столичани владееха много повече топката, но опасностите им бяха след далечен удар на Дилян Колев и центриране на Джереми Родригес.

Картината не се появи особено и след почивката, като в 67-ата минута новото попълнение Марко Ранджелович откри резултата. Той засече центриране от корнер на Тодор Христов и без да бъде притесняван прати топката в мрежата. Само две минути по-късно Бранимир Костадинов излезе сам срещу вратаря на домакините от Разлог- Светослав Милчев, но не успя да улучи рамката.

В 81-ата минута Антонио Цанков взе топката от фланга, преодоля трима играчи на Разлог и без да се бави заби топката във вратата.

Две минути по-късно Цанков се разписа за 3:0, като тупалката му от границата на наказателното поле не остави шанс на вратаря.

Крум Бибишков можеше да покачи и на 4:0 само след още минута, но на два пъти не успя. Георг Василев центрира от дясно, а ветеранът-нападател първо тества рефлекса на вратаря, а при добавката улучи гредата.

Локомотив (София): Валентин Галев, Жереми Родригес, Марко Ранджелович, Александър Бранеков, Румен Трифонов, Дилян Колев, Евертон Джилио-Том, Маркиньос, Искрен Писаров, Тодор Христов, Ивелин Василев (Кристиян Кацарев, Георг Василев, Даниел Гаджев, Крум Бибишков, Мартин Димитров, Азрак Махамат, Бранимир Костадинов, Даниел Дюлгеров, Илиян Гаров, Антонио Цанков)

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

Изненада: Монтана се раздели с треньора

Николай Митов напусна „Огоста“

Треньорът на Струмска слава за съдийството срещу Спартак (Вн): Пълно безумие!

„Вината е в нас, защото не сме подготвени физически да играем 10 срещу 14“

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки