Новите спонсори на Нефтохимик водят шестима от Светкавица

Новите акционери в бургаския Нефтохимик - фирма ЕМУ АД, ще помогнат на отбора и в селекцията. Днес към тренировките на шейховете ще се присъединят шестима играчи от Светкавица, където доскоро същите бизнесмени инвестираха

Новите спонсори на Нефтохимик водят шестима от Светкавица

Новите акционери в бургаския Нефтохимик - фирма ЕМУ АД, ще помогнат на отбора и в селекцията. Днес към тренировките на шейховете ще се присъединят шестима играчи от Светкавица, където доскоро същите бизнесмени инвестираха.

Това са вратарят Иван Георгиев, защитниците Траян Траянов, Антон Димитров и Ангел Йошев, халфът Георги Вълчев и нападателят Диян Христов.

Последната информация е, че енергийната фирма ще издържа в "А" група Нефтохимик заедно с досегашните собственици Николай Филипов и Валентин Каравълчев. Бизнесмените от Търговище са превели 150 хиляди лева, от които ще бъдат изчистени всички заплати и премии на играчите от миналата година. Тази свежа финансова инжекция ще бъде използвана и за решаването на други неотложни казуси, натрупали се в предишните две седмици. Ще се прецени и на кои футболисти от тези с изтичащи договори ще се предложи удължаване.

Както е известно, Нефтохимик се раздели това лято с вратарите Цветомир Цанков и Цветан Димитров, който вече е в Любимец, защитникът Мирослав Енчев, халфовете Михаил Георгиев и Момчил Желев и нападателят Янаки Смирнов.

Сигурни нови попълнения засега са халфовете Коста Янев и Михаел Орачев, защитникът Слави Шопов от Любимец. При идването на вратар от Светкавица, най-вероятно шейховете ще трябва да избират само един измежду Мартин Теменлиев и Пламен Колев.

С отбора тренират опитните Цветомир Цонков и Костадин Башов, които чакат оферти от чужбина. При негативен развой на разговорите, двамата може също да заиграят в Нефтохимик. От вчера за спортно-технически директор на клуба е назначен Валерий Дамянов, който досега беше старши треньор на Светкавица.

Шеф на Нафтата с интересни разкрития, вижте каква отлична новина чака Бургас

Интервю с изпълнителния директор Николай Тодоров

Сензациите в пресата: ЦСКА праща защитник в Етър

Война в Бургас заради треньор, Ренан виси за Торпедо, Стивън Петков води атаката на Ботев срещу ЦСКА, бразилец пред дебют и още…

ОБЗОР: Нефтохимик е лидер в Югоизточната Трета лига (РЕЗУЛТАТИ)

Вижте как завършиха срещите от третия кръг и класирането след тях

ОФИЦИАЛНО: Нефтохимик се раздели с треньор по взаимно съгласие

Господин Господинов вече не е част от академията

ОФИЦИАЛНО: Джамбазки аут от футбола за година!

Треньорът нападна съдия след мач от Втора лига, одрусаха здраво ЦСКА, Ботев и Локо, вижте всички решения на Дисципа

Черно море с втора победа в Елитната група

“Моряците”, водени от Мартин Христов, надиграха тима на Нефтохимик в Бургас с 2:0

ОБЗОР: Нефтохимик взе 3 т. от Марково в Югоизточната Трета лига

Вижте всички резултати и класирането след втория кръг

Димо Кръстев с повиквателна за националния отбор

Талантът заминава за приятелски турнир в Москва

Кишишев: Бургаското дерби ще ни даде 3 т. и нищо повече

"Нефтохимик е като асансьор - хем в елита, хем е в Трета лига", каза още бившият национал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки