Минчо Минчев: За нашите стандарти перфектен мач

Стара слабост е, че не сме Ман Юнайтед, за да имаме по метър и 90 хора отзад

Минчо Минчев: За нашите стандарти перфектен мач
Помощник-треньорът на Пирин (Гоце Делчев) Минчо Минчев остана много доволен от продукцията на своите момчета при равенството 2:2 с Локомотив (Сф). Асистентът на Тенчо Тенев се яви на официалната пресконференция след мача в Гоце Делчев. Според Минчев двубоят е бил перфектен за нашите стандарти.
 
„Едно много добро първо полувреме, отлично, и добро второ полувреме. Дори при 2:2 видяхте, че имахме три чисти положения. Прав е Велев, че и те можеха да победят накрая. За нашите стандарти перфектен мач. През седмицата беше хладно, днес станa 31 градуса и това попречи на футболистите. Аз съм много доволен от характера на всички, бориха се мъжки. Стара слабост е, че не сме Ман Юнайтед, за да имаме по метър и 90 хора отзад. Допуснахме два гола от статични положения. Вторият бе много добре изработен. Знаехме тази комбинация на Локо, проспахме я. Все пак съм много доволен от моите момчета. Целият щаб ги поздравява за тази игра. Съжалявам, че изпуснахме още 2 точки. Щяха да бъдат заслужени. Що се касае до червения картон, на Петьо Лазаров устната му е разбита и това стана на 2 метра от страничния. Аз ако играя в чужбина и извърша такова нарушение, ще отида на 8 или 10 мача (наказание)”, коментира Минчев.
 
На въпрос, свързан с поведението на своя колега Емил Велев край тъчлинията, Минчев каза: „Ние с Емо (Велев) сме приятели от 30 години, ритали сме се по терена, карали сме се и след това сме сядали на една маса. Той е такъв характер, но все пак всичко беше в рамките на нормалността. Ако гледате записа, при 1:2 Фиданин отнема абсолютно чисто топката. Ако тръгнем към тези детайли… За мен напълно заслужен втори жълт на Любо Витанов, не успя да се опази. Оттам някак си в средата на терена загубихме този синхрон, който имахме. Напрежението си оказа също влияние. Но аз съм доволен от тези наши момчета. Борят се мъжки и резултатите ще дойдат.”
 

„Газиев не е играл 17-18 месеца. Да му правя разбор, не е коректно. Най-важното е, че момчето от ада излезе. Ние трябва да се радваме, че сме здрави при тоя напрегнат начин на живота. Много добър мач, жалко, че взехме само 1 точка”, завърши Минчев.   

Вратарят на Локомотив (София) ще пренощува в разградската болница (ВИДЕО)

Александър Любенов бе изнесен на носилка от терена по време на мача с Лудогорец

Дончич: Тренирахме едно, а на мача се получи обратното

Треньорът на Локо (София) се оправда с многото кадрови проблеми

Първо в NS: Балъков фаворит за Локо София

Треньорската рокада все по-вероятна в "Надежда"

Локо София взе бивш таран на Сент Етиен

Маи идва в "Надежда" като свободен агент

Дончич се закани на Левски след отпадането за Купата

Треньорът на Локо (София) се надява тимът му да изненада "сините"

Спартак (Варна) шокира Локо (София) след дузпи и е първият 1/4-финалист за Купата (ВИДЕО)

Варненци бяха убедителни при наказателните удари

Черно море ще гони върха в „Надежда“

„Моряците“ гостуват на Локо Сф

Дончич: Щеше да е идеално да вземем точка от Лудогорец

Треньорът на Локо София призна класата на противника

Дончич след дебюта: Вече изглеждаме като отбор

„Това е двоен успех за нас“, каза новият треньор на Локо Сф

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки