Щутгарт трепери в квалификациите на Лига Европа, отчитат в Германия

„Бяхме късметлии”, беше лаконичният коментар на новия президент на Щутгарт Бернд Ваалер

Щутгарт трепери в квалификациите на Лига Европа, отчитат в Германия
Щутгарт трепереше от затруднение в плейофите на Лига Европа и разочарова в третия си официален мач за сезона, предава германската агенция ДПА. След постно 0:0 с лидера в българското първенство Ботев Пловдив швабите преминаха през тях след 1:1 в първия мач. Пред 7000 зрители отборът на Бруно Лабадия имаше и късмет, тъй като гол на гостите не беше признат поради засада, допълва агенцията.
 
„Бяхме късметлии”, беше лаконичният коментар на новия президент на Щутгарт Бернд Ваалер. „Най-важното е, че продължихме напред.
 
„В последното ни представяне не изглеждахме добре”, призна и вратарят Свен Улрайх. Той направи великолепно спасяване в продълженията, отчита ДПА.
 

В същото време Щутгарт даде жертва. Централният защитник Гьорг Нийдермайер, който беше принудително заменен, е получил контузия на вътрешните кръстни връзки на своето ляво коляно. „Това са лоши новини. Той със сигурност отпада за следващите три до четири седмици”, каза треньорът Бруно Лабадия. Допълнителен ядрено-магнтинетен резонанс в петък ще даде повече информация за състоянието му.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки