Кметът на Варна стана навигатор на Тодор Славов

Кметът на Варна Иван Портних стана навигатор на Тодор Славов в демонстративно събитие днес, имащо за цел да популялизира кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица през 2016 година

Кметът на Варна стана навигатор на Тодор Славов
Кметът на Варна Иван Портних стана навигатор на Тодор Славов в демонстративно събитие днес, имащо за цел да популялизира кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица през 2016 година. Проявата бе организирана от клуба на Славов Булбет рали тим и комитета работещ за спечелването на престижнита титла за Морската столица.
 
За мероприятието бе избрано 2-километрово трасе край село Орешак, а освен кмета на Варна до Славов в състезателното Рено Клио R3 седнаха председателя на Общинския съвет в града Иван Луков, победителите в игра проведена от организационния комитет на кандидатурата на Варна и много от феновете, които бяха край отсечката.
 
„Емоцията е страхотна, пожелавам на екипа успех и безаварийно състезание в предстоящия кръг на Балканския рали шампионат. Поздравявам Тодор Славов за решението му да популяризира Варна като кандидат за младежка европейска столица през 2016 г., вярвам, че заедно ще защитим тази наша кауза”, заяви Иван Портних, след като слезе от Рено-то на Славов.

„За нас е чест, че представяме нашия роден град и правим всичко възможно да популяризираме неговата кандидатура за Европейска младежка столица. Радваме се, че г-н Портних бе част от това събитие и вярвам, че скоро ще имаме новината, че Варна печели“, сподели след събитието Тодор Славов.

За тандема на Булбет Рали Тим предстои тежко изпитание следващата седмица. Тодор Славов и Добромир Филипов ще вземат участие в третия кръг от балканския рали шампионат в Румъния. Рали „Арад“ ще се проведе на макадамова настилка и има изключително значение за успешната кампания на Славов и Филипов в балканското първенство.

Двамата варненци заемат второ място в генералното класиране и имат отлични шансове да триумфират в края на сезона с титлата на Балканите.


Рали „Арад“ започва на 23 август с церемониален старт в едноименния румънски град. В следващите два дни, екипажите ще трябва да преминат общо 141,15 състезателни километра разделени в 13 специални етапа.

  

Севлиево ще бъде домакин на кръг от републиканския шампионат по мотокрос

Вижте подробности

Цолов 21-и на спринта в Мелбърн

Основното състезание е в неделя

Цолов с шесто място в квалификацията в Мелбърн

Той ще стартира девети в спринта след наказание

Никола Цолов с глупост в Мелбърн, наказаха го с три места

Българинът умишлено избута съперник в стената

Александър Томов: За мен е чест да участвам в Европейския рали шампионат през 2024г.

"Амбициран съм да се представя достойно и се надявам да зарадвам всички българи с изявите си", сподели рали талантът от Плевен

Мартин Чой има нов отбор

Вижте подробности

Мик Шумахер дебютира в Световния шампионат за издръжливост

Вижте подробности

Проблем в двигателя лиши Никола Цолов от голям успех (ВИДЕО)

Пилотът водеше в голяма част от надпреварата в Бахрейн

Любослав Руйков ще участва в Картинг академията на ФИА

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки