Седем българи начело с Груди Грудев продължават в Ден 3 на EPT Барселона

European Poker Tour за малко да се сдобие с нов рекорд по брой участници, но може би това ще стане факт в някоя от другите стъпки на турнира през този десети за него юбилеен сезон

Седем българи начело с Груди Грудев продължават в Ден 3 на EPT Барселона
European Poker Tour за малко да се сдобие с нов рекорд по брой участници, но може би това ще стане факт в някоя от другите стъпки на турнира през този десети за него юбилеен сезон.
 
Рекорд все пак има за EPT Барселона с общо записалите се за участие в тазгодишното издание 1,234 играчи, което е със 152 играчи повече от миналата година.
 
За малко и ние да осъмнем с нов рекорд за брой участници в EPT турнир, но в крайна сметка рекорда от EPT Лутраки през 2011-а си остава с общо 29 българи, които взеха участие тогава. На EPT Барселона 2013 имаме 26 момчета.
 
Не всички са си платили входната такса за участие, разбира се, но това не е важно. Важното е, че седем от тях продължават днес в Ден 3 и са съвсем близо до влизане в парите.
 
С най-много чипове деня приключи Груди Грудев, който завърши с четвърти по големина стак и утре ще започне с 437,800 чипа пред себе си.
 

Наградният фонд на турнира стигна сумата от €5,984,900, като за победителя са отредени €1,067,000. Платените места са общо 183, а днес в Ден 3 продължават общо 242. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки