Сензациите в пресата: ЦСКА чака Марто Петров в понеделник

Шериф кани Ивайло Петев, Локо (Пд) взима французин

Сензациите в пресата: ЦСКА чака Марто Петров в понеделник
ЦСКА чака Марто Петров в понеделник, гърми "Меридиан мач"
 
Един от най-големи­те български футбо­листи през този век -Мартин Петров, е мно­го близо до завръщане в ЦСКА. Всъщност то­ва може да се случи до дни. Ако до неделя, ко­гато е мачът за Стилиян Петров в Шотлан­дия, в който Марто ще участва, той не си на­мери клубен отбор, ще подпише договор с „червените до края на календарната година.
 
Мартин си взе до­виждане с футболисти­те на ЦСКА преди сед­мица, след което зами­на за Англия. Там той мина тестове в Шефилд Уензди, но не успя да се пребори за договор. След това стана яс­но, че интерес към него има и от страна на друг отбор от Чемпиъншип - Лестър, но преговорите все още се бавят. Зара­ди това Петров вече е съобщил, че в понедел­ник може да започне тренировки с „червените", след което да под­пише договор с клуба за 3 месеца.
 
През цялото лято врачанинът поддържаше форма с отбора, който го изстреля за големия футбол. Не веднъж той бе свърз­ван със завръщане на ,Армията", но до пос­ледно изчакваше по-добра оферта.
 
Такава в крайна сметка не дой­де, а Марто бе приви­кан единствено на тес­тове в ШефилдУензди.
Освен като футбо­лист Петров може да се завърне и като акци­онер. Той вече е гово­рил с Александър То­мов за закупуване на дялове. Същото стори и човек, близък до Сти­лиян Петров, треньо­рът Стойчо Младенов и мениджърът на Ди­митър Бербатов Емил Данчев. И Митко об­мисля да си купи ак­ции, за което „Мериди­ан Мач" вече съобщи.
 


Шериф (Тираспол) кани Ивайло Петев, пише "Тема спорт"
 
Бившият треньор на Лудогорец Ивайло Петев може да поеме молдовския Шериф Тираспол. Това твърдят мест­ните медии. Според тях спе­циалистът вече е получил конкретна оферта. Отго­ворът му се очаква в най-ско­ро време, тъй като идеята е той да се захване с работата в тима от Тираспол по време на паузата за световните квалификации и така да има време да опознае футболис­тите. Сега наставник на Ше­риф е Вячеслав Руснак. Той не успя да класира отбора в Шам­пионската лига, но го вкара в групите на Лига Европа след успех в плейофния кръг срещу Войводина Нови Сад.
 
През лятото в Тираспол бе­ше привлечен нападателят на Литекс Исмаил Иса, който до­несе близо милион лева в касата на ловчанлии. В този от­бор преди време пази настоя­щият страж на Лудогорец Владо Стоянов.
 
Шериф е вторият отбор извън България, който иска да ангажира Ивайло Петев, след Динамо Загреб. В хърватски­те медии се появи информа­ция, че на българина е предло­жена заплата от 20 000 евро, или двойно в сравнение с въз­награждението, което е полу­чавал в Лудогорец. В крайна сметка обаче треньор на модрите стана Бранко Иванкович.
 
Според медиите във Фин­ландия защитникът на Лудо­горец Теро Мантула е влязъл в полезрението на няколко румънски клуба. Бранителят е бил наблюдаван в срещите на разградчани в евротурнирите.
 


Локо (Пловдив) чака френски плеймейкър, твърди "Тема спорт"
 
Селекцията в Локомотив Пловдив продължава с пълна сила. „Тема Спорт" разбра, че черно-белите ще се подсилят по време на лагера в Гърция. В южната ни съседка те ще се подготвят за дербито с Бо­тев Пловдив. Днес или утре към отбора трябва да се при­съедини френски плеймейкър. Той притежава богата визит­ка, минал е дори през испан­ския Валенсия. От тима обаче упорито пазят името му в тайна. Ако въпросният играч е в добро функционално съ­стояние, то той веднага ще подпише договор.
 
С клуба вече се обвърза друг французин - Крие Гади, който парафира за 2 години. Той ще бъде уреден с картотека за мача с Ботев. Гади е роден на 9 април 1992 година, от конгоански произход е, но притежава френски паспорт. 
 
В карие­рата си е записал общо 16 ма­ча в юношеския национален отбор на Франция (до 17 и до 18 години). Има 5 мача за Олимпик Марсилия в Лига 1, след което е бил преотстъ­пен на Булон до изтичането на договора му с марсилския клуб.
 
Георги Минчев с хеттрик в Кипър

Нападателят носи триумф с 5:4

Страхотен Десподов спаси ПАОК от срам в Гърция

Капитанът на България с перфектна асистенция в добавеното време за 1:1

ОБЗОР: Георги Костадинов със силен мач за АПОЕЛ срещу Арис (ВИДЕО)

Претендентите за титлата в Кипър с домакински победи

Ковачев бе титуляр за Ахмат при сензационен успех над ЦСКА (Москва)(ВИДЕО)

Отборът на българина изненада противника си

Георги Миланов с гол за Динамо (Букурещ), отборът му обаче се издъни в края (ВИДЕО)

Тимът на българина е в зоната на изпадащите

Гьозтепе на Мъри гази с класика, на крачка е от Суперлигата (ВИДЕО)

Няма какво да спре тима на българина

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки