Ради Михов пред Novsport.com: Пирин е дал немалко футболисти на България

С всеки изминал мач Пирин ще става по-добър и с всяка изминала година ще има повече успехи. Това заяви Ради Михов, който е юноша на „орлетата”. Със старта на пролетния полусезон Novsport.com продължава да ви запознава с младите надежди на българския футбол.

Ради Михов пред Novsport.com: Пирин е дал немалко футболисти на България

С всеки изминал мач Пирин ще става по-добър и с всяка изминала година ще има повече успехи. Това заяви Ради Михов, който е юноша на „орлетата”. Със старта на пролетния полусезон Novsport.com продължава да ви запознава с младите надежди на българския футбол.

Ради е на 19 години, роден е в Благоевград и играе в Пирин от 8-годишен. Ето какво споделя той за себе си, за любимия отбор и своите амбиции.

-          Как се запали по футбола и как попадна в школата на Пирин?
-          Роден съм в Благоевград, знаете - това е футболен град. Най-главната тема тук е футболът. Живея до стадиона, там съм израснал и това ми е в кръвта. Никой не ме е запалил по футбола, аз сам се запалих. Доволен съм от условията тук, от отношението на треньорите и от всичко, което ни се предоставя. Всичко е перфектно.



-          А имаш ли идол в световния футбол?
-          Да, моят идол е Кристиано Роналдо. Любимият ми отбор е Реал (Мадрид). В България любимият ми отбор е Пирин. Щом по-големите отбори всяка година взимат футболисти от Пирин, това говори много добре за отбора. Пирин е дал немалко футболисти на българския футбол.

-          Имаш ли някой по-специален мач, който няма да забравиш?
-          Да, няма да забравя едно такова дерби между двата Пирина. Играехме  за класиране на републиканско първенство и победихме с 3:2. Тогава аз отбелязах гол.



-          С кой треньор си работил най-добре и от кого си научил най-много?
-          Благодарен съм на всички треньори с които съм работил. Отношението на всички треньори е било много добро, обръщали са ми необходимото внимание.

-          Стефан Грозданов те взе на лагера в Анталия, разкажи как мина зимната подготовка и смяташ ли, че ще се разчита на теб?
-          Зимната подготовка мина много добре и свършихме работата, която бяхме запланувани. Условията за подготовка бяха отлични. Много отбори – не само от България, но и от цяла Европа се подготвят там. Колкото до това, дали ще се разчита на мен – аз ще дам всичко от себе си и ще покажа, какво мога.



-          Според теб как ще се представи Пирин през пролетния полусезон?
-          С всеки изминал мач Пирин ще става по-добър и с всяка изминала година ще има повече успехи. Относно това, че се нуждаем т качествени нападатели - мисля, че в отбора ги има. Трябва време и всичко ще стане.

Везенков: Беше странен сезон

Вижте какво каза българинът в НБА

Славиша Стоянович: Никъде не съм виждал фенове като на Левски

"Два пъти си тръгнах обиден от "Герена"", заяви той

Дерменджиев: Още не изстудяваме шампанското

„Цената на Пьотровски трябва да е рекордна за България“

Станислав Иванов: Искам да играя в Реал Мадрид

Крилото на Арда разкри коя е най-голямата му мечта

Росен Кирилов: Всичко в Спартак Варна е на ниво Първа лига

Вижте какво казва треньорът на "соколите"

Петричев: Клубове от Висшата лига следят играчи на Лудогорец

„Надявам се, че ШЛ ще стане още по-интересна с новия си формат“

Георги Глушков: Законът за борба със спортното хулиганство е належащ

Изоставането с финансирането на клубовете е огромно, но вече го наваксваме

Емил Спасов отписа Левски за Европа

Вижте какво каза "синята" легенда

Сестри Стоеви обявиха каква е целта им в Париж

Преди дни българките официализираха квотата си за париж

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки