Борисов: Ако бай Добри напусне, ще намерим заместник, но за Караиванов не ни трябва

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че оставката на Атанас Караиванов е просто напускане на клуба от един служител и нищо повече

Борисов: Ако бай Добри напусне, ще намерим заместник, но за Караиванов не ни трябва

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че оставката на Атанас Караиванов е просто напускане на клуба от един служител и нищо повече.  В офиса на фирмата си „Титан” той даде интервю пред Ринг.бг, в което говори за доста теми, свързани с отбора.

Както е известно, вече бившият спортно-технически директор изпрати изключително остро писмо до медиите, в което заяви, че напуска лудницата, наречена „ЦСКА”.

„Не мога да коментирам оставката на Караиванов. Всеки служител на ЦСКА може да си подаде оставката и аз не смятам да коментирам причините. Чух се с него преди 25 минути. Той ми каза, че ми бил казал, че напуска. Аз не си спомням такова нещо. Ако напусне бай Добри, пак ли ще дойдете да ме питате за него? С Пенев се разбрахме, с Андоне с разбрахме, но това са фактори във футбола, но Караиванов е служител, той не е фактор”, заяви шефът на „Армията”.

„Неговото изказване говори за морала на Атанас Караиванов. Оставам да го преценят другите хора. ЦСКА не е психодиспансер. Доколкото си спомням, преди да напусне БФС пак говореше нещо – лудница, морга. Това са си негови думи и не искам да ги коментирам. Ако ме напусне бай Добри, ще намерим заместник, ако напусне Рупов, ще му намерим заместник, но на Караиванов не смятам, че трябва да му намерим заместник”, каза още Борисов.

„Смятах, че нямам различия с него, но явно той има с мене. Не ми ги е изтъкнал и пуска писма по сайтовете. Пито платено. ЦСКА никога не е бил лудница. Не се считам за луд. Имам една увереност, че ЦСКА ще завърши добре шампионата. След Мездра една малка част от феновете се обърнаха по някакъв начин и повлияха психически на играчите и треньорите и ние вече 2-3 кръга не можем да излезем от тази криза”, каза още президентът на „червените”.

Запитан за думите на Караиванов, че Йоан Андоне си е тръгнал с искри на радост в очите, Борисов отговори: „Андоне не коментираше нищо с Караиванов. Караиванов разговаряше само с Гранден.”

Все пак обаче Димитър Борисов вижда светлина в тунела. „Умолявам истинските фенове, не онези нинджи, които влязоха в Мездра, да помогнат на отбора и да проявят разбиране. Смятам да дадем повече власт на Управителния съвет, да направим инициативен комитет от ветераните на ЦСКА. Смятам да направим едно широко допитване и до феновете. Отборът е попаднал в някаква психологическа криза. Имаме равностойни футболисти, но нашият отбор играе със страх. Говорим постоянно с футболистите. Навиват се преди мачовете, всичко е ок, но има нещо, което им пречи. Смятам, че ЦСКА ще стъпи на крака с помощта на феновете, на ветераните, на ръководството, на спонсорите. Няма какво да съжалявам - в момента гледам напред. Смятам, че Адалберт Зафиров ще се справи. Помолих Димитър Пенев да му помага с каквото може”, отсече собственикът на клуба.

Борисов каза и няколко думи за това дали ЦСКА ще получи лиценз в началото на май месец. „Това, което се изискваше за лиценза, е внесено. Това, което се изискваше до 31 март да бъде платено, е платено. Смятам, че няма да имаме проблем с лиценза”, обеща той.

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки