Ди Канио предрече кошмар в Рома

Любимецът на тифозите на Лацио Паоло Ди Канио заяви, че според него кръвният враг Рома ще се събуди от хубавия сън, в който се намира със страхотен кошмар

Ди Канио предрече кошмар в Рома

Любимецът на тифозите на Лацио Паоло Ди Канио заяви, че според него кръвният враг Рома ще се събуди от хубавия сън, в който се намира със страхотен кошмар. Както е известно, в момента „вълците” заемат 1-о място във временното класиране в Серия „А”, а този уикенд предстои голямото дерби на Рим именно срещу „орлите”.

„Дербито с Рома ще зависи много от това какво ще направи Интер срещу Юве в петък. Ако „нерадзурите” загубят, то тогава „вълците” ще излязат успокоени срещу нас. Наистина обаче би било невероятно, ако Рома спечели титлата след такъв обрат. Аз обаче съм убеден, че хубавият сън, в който са изпаднали ще премине в кошмар именно в дербито с Лацио. Иначе не очаквам кой знае какъв двубой, тъй като в момента „орлите” не разполагат с лидер, който да ги поведе. Все пак се надявам някой от защитниците да вкара от статично положение и така да донесе трите точки на Лацио”, каза Ди Канио пред официалния сайт на „орлите”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки