Лечков: УЕФА с писмо упълномощава Борислав Михайлов да си присъства на самия избор

"Няма други кандидатури, внесени по изискванията на Устава на БФС. Това, което вземем като решение, това ще бъде"

Лечков: УЕФА с писмо упълномощава Борислав Михайлов да си присъства на самия избор

Един кандидат за президент на Българския футболен съюз ще има на предстоящия на 14.02.2014 година конгрес. Общото събрание ще се проведе в Зала 3 на НДК с начален час 10:30. В деловодството на БФС преди изтичането на крайния срок бе внесена само една кандидатура - на досегашния президент Борислав Михайлов. Той е издигнат от "Черноморец 2003" (Бяла), "Септември" (Сф) и "Левски" (Стражица), съобщиха официално от "Иван Асен II" 26.

"Няма други кандидатури, внесени по изискванията на Устава на Българския футболен съюз, така че на конгреса ще има само един кандидат", коментира на специален брифинг председателят на Комисията за подготовка на общото събрание и първи вицепрезидент на федерацията Йордан Лечков. 

„Абсолютно всичко е наред откъм кандидат-президент на БФС, откъм документация и гласуване на Изпълкома, на 14 февруари ще има съвсем законен конгрес."
 
„Това е най-големият форум, това, което вземем като решение, това ще бъде. УЕФА с писмо упълномощава Борислав Михайлов да си присъства на самия избор. Той е член на Изпълкома на УЕФА. Това е. Повече от това аз не виждам какво да коментирам за избора или за кандидата“, каза вицепрезидентът на БФС.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки