Ледесма нападна Тоти

Полузащитникът на италианския елитен Лацио Кристиан Ледесма нападна символа на кръвния враг Рома Франческо Тоти след снощната победа на „вълците” с 2:1 в дербито на Рим

Ледесма нападна Тоти

Полузащитникът на италианския елитен Лацио Кристиан Ледесма нападна символа на кръвния враг Рома Франческо Тоти след снощната победа на „вълците” с 2:1 в дербито на Рим. Както е известно, Рома спечели с 2:1, но след края на мача Принца на Рим показа с жест на феновете на „орлите”, че отборът им ще изпадне от елита през този сезон. Това провокира и играчите на Лацио, и малко след това футболистите на двата отбора се сбиха на терена.

„ Понякога печелиш, друг път губиш – това е футболът. Със сигурност обаче трябва да знаеш как да приемаш победите в такива дербита, а начинът, по който го направи Тоти определено не бе спортсменски. Той трябваше да бъде директно изгонен по-рано в двубоя, но реферът му показа само жълт картон. Съжалявам за изгонването ми снощи, но бях афектиран от съдията и все още съм”, призна Ледесма, цитиран от торинското издание „Тутоспорт”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки