Караджинов пред Novsport.com: След като новите собственици обявят плановете си за Ботев, ще реша дали оставам

След като новите собственици обявят плановете си за Ботев, ще реша дали оставам в тима. Това заяви пред Novsport.com халфът на отбора Калоян Караджинов. Както е известно Кайо - както го наричат, изкара една година в Китай, а преди това бе една от звездите на Локомотив (Сф), като стигна дори и до националния отбор.

Караджинов пред Novsport.com: След като новите собственици обявят плановете си за Ботев, ще реша дали оставам

След като новите собственици обявят плановете си за Ботев, ще реша дали оставам в тима. Това заяви пред Novsport.com халфът на отбора Калоян Караджинов.

Както е известно Кайо - както го наричат, изкара една година в Китай, а преди това бе една от звездите на Локомотив (Сф), като стигна дори и до националния отбор.

Според Караджинов тимът на Ботев не се е представил толкова лошо през есента. Играчът обаче отдаде играта на приливи и отливи на постоянните информации за смяна на собственика на тима. „Тези непрестанни приказки за нови собственици даваха допълнително напрежение в нас. Всеки мач бепе като за финал едва ли не го изкарваха. Затова не се представи толкова добре отборът. Иначе имаме потенциал, можеше и по-добре, но заради тези незнайни собственици, които още не се знае дали ще дават пари или не, и напрежението върху момчетата си каза думата, но мисля, че пак е успешно с оглед на това, че бъдещето ни беше неясно”, заяви Караджинов.

Той допълни, че ще изчака до 18-и декември, когато е Общото събрание на Ботев и ще бъде официално направена промяната на собствеността, за да прецени какво да прави.

Запитан дали ще се връща в Локомотив (Сф), Караджинов отговори, че засега не е водил разговори с никой от клуба.
Навършващият през януари 32-години футболист обаче заяви, че ако Ботев си постави по-високи цели, той ще остане в тима, защото му харесва в Пловдив и публиката е най-добрата в България. В противен случай вероятно ще си потърси отбор с по-големи амбиции- без значение дали Локомотив, ЦСКА, Левски или някой друг.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки