Футболист на Дунав избухна: Шефът ни спря за "А" група

Президентът Валентин Христов нареждал на играчите да не си дават много зор, в трудните моменти Миро Миронов им раздавал храна

Футболист на Дунав избухна: Шефът ни спря за "А" група

 Един от футболистите на Дунав, пожелал анонимност, се свърза със сайта на феновете на отбора от Източната "Б" група и изрази мнението си относно случващото се напоследък в клуба. Играчът разкрива как президентът Валентин Христов им нареждал да не си дават много зор, тъй като не трябвало да влизат в "А" група.

Цялото изявление на футболиста на Дунав:

"Здравейте, от доста време наблюдавам случващото се в този форум. Досега бях само като анонимно лице и се интересувах от мненията на вас феновете. Не издържах да не напиша и аз нещо, след като нападките започнаха от всички страни към нас - футболистите.

Преди мача с Любимец г-н Валентин Христов влезе в съблекалнята при нас и каза следното: "Момчета не сме за "А" група поради скорошното започване на новия сезон (1 август). Нямаме средства и време за стягане на Градския стадион, недейте да си давате толкова много зор". 

Не знам какво стана, но след мача това 2:2 явно е повлияло на някои от съотборниците ми.

На вечеря после с някои от най-опитните футболисти обсъдихме идеята да се разделим с една премия по-малко, но да дадем паричен стимул към отбора на Спартак (Пловдив) за победа в идния им мач с Калиакра. Тази наша идея не бе подкрепена от В.Х.. Президентът ни даже окончателно ни отряза и каза: "Няма да е тази година, момчета, кризата ни удари много зле."

Сигурни сме, че и много други неща не са стигнали до ушите на г-н Божидар Йотов (кмет на Русе), прикрити от В.Х.

След това си бездействие уважаемият господин окончателно отряза крилете ни и провали мечтите на хилядите фенове на Дунав.

Искам да кажа и няколко думи за този велик треньор и невероятен човек, а именно Мирослав Миронов. Когато бяхме най-зле, безпаричие и немотия този добър човек постоянно ни даваше храна и средства, за да можеше да ни поддържа духа по някакъв начин. Благодарим, тренер!

Тук е мястото да благодарим и на всички фенове, които ни подкрепяха безрезервно и вярваха в нас. Поне за сега ще си останем с мечтите да видим тази велика публика в "А" група. Поклон пред всички вас."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки