Писаров: Искам да се радвам на Купата, не коментирам бъдещето си

"Заслужено триумфирахме с Купата", заяви футболистът на Пирин

Писаров: Искам да се радвам на Купата, не коментирам бъдещето си

Получи се добър мач за нас. Това заяви футболистът на Берое Искрен Писаров след финала за Купата на България с Черноморец (Поморие).

Старозагорци спечелиха с минималното 1:0 и за първи път в своята история вдигнаха трофея. В герой за тима на Илиан Илиев се превърна Дончо Атанасов, който отбеляза скъпоценния гол в даденото от съдията продължение на второто полувреме.     

"Очакваше се мачът да стигне до продължения, но стана много добре за нас с отбелязването на гола и зарадвахме нашата прекрасна публика. Имаше лека финансова криза в отбора, но отборът се запази от есента и заслужено триумфирахме с купата", продължи Писаров.

"Не мога да кажа дали ще продължавам да радвам феновете на Берое. Това зависи единствено от ръководството. Искам да се израдвам на Купата", завърши Писаров.
Пирин официално потвърди участие в елитната група до 19 г.

Пирин потвърди официално тази сутрин участието си в новосформираната елитна група до 19 г., която ще се явява заместител на дублиращото първенство, предаде кореспондентът на Novsport.com в Благоевград.

Шефът на реферите: Съдиите се постараха да бъдат обективни

„Тази пролет нямаше натиск върху съдийската комисия и върху съдиите от страна на футболните президенти”.

Дубълът приключи ударно - 5:0 над Своге

Момчетата на Петко Петков размазаха 5:0 Спортист в Ловеч.

Сливен победи Левски в Дублиращата група

Пред около 100-на зрители на тренировъчното игрище на стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен двата отбора изиграха двубой изпъстрен с много положения и пред двете врати

Дубълът на ЦСКА сгази Черноморец

4:0 за "армейците" над "акулите" в Дублиращата група

Литекс завърши по шампионски и в Дублиращата група

Дублиращият отбор на Литекс и шампион в групата постигна поредната победа. Момчетата на Петко Петков удариха 2:1 Берое в Стара Загора. Димитър Георгиев отбеляза и двата гола за ловчанлии. Първото полувреме бе равностойно, но след почивката "оранжевите" имаха пълно превъзходство и изпуснаха още няколко положения.

Черно море би ЦСКА в Дублиращата група

„Моряците” спечелиха с минималното 1:0

Черноморец разгроми Локомотив (Сф) с 4:0 при дубльорите

Черноморец (Бургас) разгроми днес Локомотив (Сф) с 4:0 в мач от предпоследния, 29-ти кръг на първенството в дублиращата група

Еньо с два гола за дубъла

"Сините" отвяха Монтана с категоричното 5:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки