Кирил Ивков и Иван Колев ще ръководят "синята" школа

Батков съжалява, че Левски изпусна Наско Курдов

Кирил Ивков и Иван Колев ще ръководят "синята" школа
Тодор Батков потвърди думите на треньора Тони Здравков, че на „Герена” биха приели радушно Станислав Манолев, който още не е решил къде ще играе.

„Теоретично бихме приели Станислав Манолев с отворени обятия. Много го харесвам този футболист. Друго не мога да кажа”, лаконичен бе адвокатът по темата.

Той отчете като грешка напусканети на сини кадри към други отбори и посочи за пример ситуацията с Атанас Курдов, който беше основен реализатор в Славия и осъществи трансфер в Астана броени часове след като се разписа в мрежата на Левски.

„Казал съм на треньорите да не допускат деца да бягат, защото ние сме Левски. Нашите юноши може да си тръгват като Антонио Вутов – през парадния вход. Няма да спрем никой да отиде в силен чужд отбор. За Наско Курдов ги питах през лятото около 7-8 пъти, питах какво правим. Не ме питайте дали съжалявам! Какво да ви кажа? Момчето ни чакаше, той е наше дете. Той дойде и ни помоли да тренира с отбора. Видяхте какво стана, аз не му се сърдя, че ни вкара гол. Тогава ги питах всичките директори, които имахме, а не да ходят и да се лендзят по разни сайтове. Това е оценката, така да изпуснем наше дете. Това показва, че не им се бъркам в селекцията, защото можеше да го реша с един замах. Просто щях да кажа на Курдов да подпише“, съжали Батков.

Бившият защитник Пламен Николов е новият главен селекционер на школата. Новината беше потвърдена от собственика Тодор Батков. Иван Колев ще почне в ДЮШ като главен методист. Директор на школата остава Кирил Ивков.

Ето какво гласи и официалното съобщение на Левски: "От днес младите таланти от детско –юношеската школа на клуба ще бъдат ръководени от бившия наставник на младежкия национален отбор Иван Колев и легендата на сините Кирил Ивков. За селекционер в школата бе назначен и бившият защитник на клуба Пламен Николов."
Черно море без двама титуляри срещу Пирин

Даниел Димов и Влатко Дробаров пропускат гостуването

Черно море държи солиден коз за успех срещу Пирин

"Моряците" не са губили от "орлетата" от шест години

Борусия (Мьонхенгладбах) хареса Дуа от Лудогорец

Нападателят е оценен на 5 милиона евро

Славия ще спре Крумовград за Топ 6

Вижте подробности

Ясен е окончателният капацитет на "Българска Армия"

Стадионът ще събира междъ 16 и 18 хиляди души

Александър Любенов: Грешките изграждат

Стражът на Локо София говори по няколко теми както на терена, така и извън него

Крумовград си хареса звезда на Ботев Враца

Браян Переа има 6 гола в 25 мача този сезон

Архитект Хаджиев: Този стадион ще е впечатляващо съоръжение

"Горди сме, че по-малко от година след представянето на проекта, вече текат дейности", заяви той

Снимат филм за най-великия голмайстор на Черно море

Идеята е на фен фракция Д'Ъртанян

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки