Димитър Пенев: Пирин е сериозен отбор

"Пирин е един добър и млад отбор. Имат доста млади и талантливи футболисти, а също и добър специалист като Петър Михтарски. Домакини сме и това е добре. Ще вземем няколко футболисти през зимата и се надявам ръководството да бъде по-сигурно. Бих желал ние треньорите да се чувстваме по-комфортно през пролетния полусезон. Ръководство няма да има ще има спонсори нови. Иван Иванов остава в ЦСКА и няма да напуска", заяви Пенев.

Димитър Пенев: Пирин е сериозен отбор
Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев заяви, че съперникът на тима за 1/14 финалите за Купата на България Пирин е млад и добър отбор. Той допълни още, че Иван Иванов остава твърдо в ЦСКА и през пролетта.


 "Пирин е един добър и млад отбор. Имат доста млади и талантливи футболисти, а също и добър специалист като Петър Михтарски. Домакини сме и това е добре. Ще вземем няколко футболисти през зимата и се надявам ръководството да бъде по-сигурно. Бих желал ние треньорите да се чувстваме по-комфортно през пролетния полусезон. Ръководство няма да има ще има спонсори нови. Иван Иванов остава в ЦСКА и няма да напуска", заяви Пенев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки