Том: Срам ме е да кажа колко ми излезе размотаването в ЦСКА

Халфът на Локомотив (Пловдив) Евертон Джилио-Том се срещна вчера със запалянковците на тима.

Том: Срам ме е да кажа колко ми излезе размотаването в ЦСКА

Халфът на Локомотив (Пловдив) Евертон Джилио-Том се срещна вчера със запалянковците на тима.

Там брацилецът призна, че за трансфера си в Пловдив дължи много на феновете, които са съдействали за протичането на разговори между тогавашните ръководители и треньори на отбора с мениджъра му. Преди това той бе на проби в ЦСКА, но не е останал с добри спомени от престоя при армейците. 

"Две седмици не барнахме топка, дойде време да пътуваме до Испания и едва ми обясниха, че не попадам в списъка. Една част от багажа ми беше на летището, другата у апартамента на Фелипе Машадо. С такси трябваше да отида до летището, да взема ключа и да търся този апартамент. Срам ме е да кажа колко пари ми излезе тази обиколка на София, а на всичкото отгоре снегът ми бе до гуша. Все пак се свързах с мениджъра ми Педриньо, който звънна на Кузман Маринков и поехме за Черноморец, но по пътя минахме през Пловдив. Радвам се, че нещата се стекоха така и останах тук. Градът, хората и феновете тук са велики. Ако това, което се случи срещу Монтана преди няколко кръга се бе случило в Бразилия, сигурно всички щяхме да спим на стадиона и нямаше да смеем да излезем навън", откровен бе кариоката. 

"В началото на тази зима Наджи Шенсой не ме броеше за жив. Бях качил и килограми и при първата си среща дори ме пита кой съм аз. Но това бе най-трудния ми момент тук, защото се възстановявах от травма, която ме извади от терена за три месеца. Бях изгубил форма. Най-голямата ми грешка бе, че влязох невъзстановен срещу Ботев, когато отново напуснах с контузия", продължи да говори пред феновете, Том. 

"Първият ми спомен от Лаута бе първата ми тренировка тук. Тогава не дадох пас на Владислав Златинов и той ме напсува на майка. Не го разбрах, но му отвърнах със същото, но на португалски", със смях обясни на феновете сърцатият халф, който разкри, че атмосферата в отбора в момента е далеч по-спокойна. Том призна още, че любимият му клуб е Помирас, а идол му е Феномена Роналдо. Евертон бе категоричен, че световната титла това лято ще иде в родината му, а Габор Ерош го контрира с фаворита си - Италия. 

Том също записа пожелание в книгата на запалянковците. 

"На любимата ми и велика публика на Локомотив - благодаря за подкрепата и за винаги в сърцето ми." нареди халфът от страната на кафето.



Информация: lportala.net

Нанков: Белчев държи много на дисциплината

"Няма да се оплакваме"

Везенков: Беше странен сезон

Вижте какво каза българинът в НБА

Славиша Стоянович: Никъде не съм виждал фенове като на Левски

"Два пъти си тръгнах обиден от "Герена"", заяви той

Дерменджиев: Още не изстудяваме шампанското

„Цената на Пьотровски трябва да е рекордна за България“

Станислав Иванов: Искам да играя в Реал Мадрид

Крилото на Арда разкри коя е най-голямата му мечта

Росен Кирилов: Всичко в Спартак Варна е на ниво Първа лига

Вижте какво казва треньорът на "соколите"

Петричев: Клубове от Висшата лига следят играчи на Лудогорец

„Надявам се, че ШЛ ще стане още по-интересна с новия си формат“

Георги Глушков: Законът за борба със спортното хулиганство е належащ

Изоставането с финансирането на клубовете е огромно, но вече го наваксваме

Емил Спасов отписа Левски за Европа

Вижте какво каза "синята" легенда

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки