Узунов: Оставам верен на Локомотив, напускам, за да не се създават проблеми

Оставам член на ГЕРБ, както и общински съветник, не съм подстрекател, заяви бившият рефер

Узунов: Оставам верен на Локомотив, напускам, за да не се създават проблеми
Освободеният от поста административен директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов подчерта, че не е уволнен на нарочен брифинг. По-рано „черно-белите” обявиха раздялата на своя сайт, мотивирайки се с участието на Узунов в политически игри.
 
"Не съм уволнен, тъй като това няма как да се случи. Говорих с Коко Динев и се разбрахме да се разделим”, каза бившият рефер.
 
„Напускам, за да не се създават проблеми. Оставам член на ГЕРБ, както и общински съветник. Обичам Локомотив и ще бъда верен на този отбор, независимо по какъв начин. С ръководството запазваме добри отношения и оттук нататък ще помагам, с каквото мога. Тръгвам си с високо вдигната глава. Един ден ще се завърна.”
 
„Неочаквано бе това за мен, не искам да се свързвам това с някои неща, които стават в клуба. Не съм подстрекател, никого не съм задължавал да ходи на протести. Това, че съм се мернал на някой протест, е било, за да помогна да не ескалират протестите. В крайна сметка аз съм член на това общество – българското и си оказвам моята позиция, която е политическа”, каза още Наско Узунов.

    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки