Неделев заслужи аплодисментите от съотборниците си в Майнц 05 (ВИДЕО)

"Щастлив съм тук и се надявам в скоро време да вляза в игра и да покажа какво мога", коментира българинът

Неделев заслужи аплодисментите от съотборниците си в Майнц 05 (ВИДЕО)

Макар и по време на тренировка, Тодор Неделев отбеляза красив гол с екипа на Майнц, като с това заслужи и адмирации от фенове и колеги в новия си тим.

Фейсбук профилът на германския тим изложи на показ уменията на футболиста с Vine-клип, показващ изпълнението на бившия играч на Ботев по време на редовното занимание.

Младият футболист още не е дебютирал в официален мач за клуба от Бундеслигата, но навлиза в ритъм. Доказателство за това е съобщението, което Майнц публикува на чист български. Ето го и него, без редакторска намеса:

"Тодор Неделев, който пропусна тренировка миналата седмица, след завръщането си от българския националния отбор поради проблеми с коляното и глезена се завръща на терена. Когато той вкара този гол в тренировките той заслужи аплодисментите от съотборниците си..."

Самият Неделев преди изказа и благодарността си към своите колеги за това, че бе приет бързо и лесно в състава на Майнц:

"Чувствам се добре в Майнц. Миналата седмица имахме мач с националния отбор, играхме с Беларус, спечелихме с 2:1. Играх 60 минути, а контузията ми отшумя, вече всичко е наред. Щастлив съм тук и се надявам в скоро време да вляза в игра и да покажа какво мога."

"Благодаря на футболистите и треньорите, че ме приеха толкова бързо в отбора. Благодаря, че ми помагат за всичко в Германия", заяви Неделев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки