Дани Златков пред Novsport: Миньор отказа на ЦСКА заради отбори от Англия, Холандия, Испания и Франция

Това е единствената причина ръководството на “жълто-черните” да откаже да продаде звездата си на „армейците”

Дани Златков пред Novsport: Миньор отказа на ЦСКА заради отбори от Англия, Холандия, Испания и Франция
Един от най-важните играчи на Миньор (Перник) Даниел Златков заяви в ексклузивно интервю за Novsport.com, че офертата на ЦСКА за него е отказана заради отбори от Англия, Холандия, Испания и Франция. Това е единствената причина ръководството на “жълто-черните” да откаже да продаде звездата си на „армейците”, който нашумя и с голямата си прилика със звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо.
 
-Дани, пресата днес излезе със заглавия, че ЦСКА се отказва от теб заради високата сума, която поискали от Миньор. Как ще коментираш това?
-Тъй като наскоро бях разговарял с хора от екипа на ЦСКА значех, че ще влязат в контакт с Миньор, за да се опитат да ме привлекат.Днес от пресата разбрах какви са били исканията на моя отбор и самата оферта на ЦСКА, съответно. Все още не съм разговарял с моите ръководители и не мога да кажа нищо конкретно, но когато подписвах новия си договор, който изтича през лятото на 2013 г. ми бе дадена думата на г-н Вангелов, че при добра оферта за мен няма да ме спрат да се развивам на по-високо ниво.
Те са преценили, че за момента това не е добра оферта и разбирам защо не са се споразумяли.

-Казваш, че те са преценили, че за момента това не е добра оферта. Това означава ли, че се изчаква друга оферта и ти знаеш ли за запитване към теб от други отбори? Всъщност теб, кой те представлява и имаш ли си мениджър?
-Още утре или вторник най-късно ще подпиша договор с чуждестранен мениджър, който бе идвал да ме наблюдава на 3-4 мача през пролетния полусезон и вчера официално се срещнахме да уточняваме параметрите по договора и други неща. До две-три седмици се очаква той да излезе с оферти от отборите, които са решили да засилят досегашния интерес към мен. Той е разговарял неофициално с изпълнителния ни  директор Пламен Атанасов и е издал името на един от отборите, които проявяват по-голям интерес към мен и затова не ме изненадва фактът, че са отхвърлили сегашната оферта от ЦСКА.  
.
-Казваш, че има интерес от европейски отбори може ли да загатнем от кои страни и добре познати ли са на футболната общественост  в България. Означава ли, че от следващия сезон може да заиграеш в някой от грандовете на Европа?
- Не мога да се наема да кажа нещо подобно още на този етап. Мениджърът е от западна Европа и съответно работи с водещите футболни страни, а отборите които знам за момента са от Испания, Англия, Франция и Холандия. Никой от грандовете не е сред тях, но със сигурност са познати на феновете, защото са от първа и втора лига. Не искам само да говоря за това, защото никой не е обещал, че трансфер ще се състои, но за мен бе важно, че  работят сериозно и са коректни. Дори и да остана в Миньор няма да загубя много, защото знам, че трябва още доста да работя, за да постигна нивото, което искам, а с хора като Тони Велков това е напълно възможно.
Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки