Виктор Петаков: Благодарен съм на Локо (Мездра), че ми даде шанс

Новото попълнение на ОФК „Сливен’2000” Виктор Петаков даде кратко интервю за официалния сайт на Локомотив (Мездра) след като днес парафира договор за 2,5 години с тима на „воеводите”. Той сподели, че е изненадан от трансфера си, а престоя му в Локомотив ще остане завинаги в сърцето му. Младежкият национал благодари на ръководството и феновете за оказаната подкрепа по време на престоя му в Мездра.

Виктор Петаков: Благодарен съм на Локо (Мездра), че ми даде шанс
Новото попълнение на ОФК „Сливен’2000” Виктор Петаков даде кратко интервю за официалния сайт на Локомотив (Мездра) след като днес парафира договор за 2,5 години с тима на „воеводите”. Той сподели, че е изненадан от трансфера си, а престоя му в Локомотив ще остане завинаги в сърцето му. Младежкият национал благодари на ръководството и феновете за оказаната подкрепа по време на престоя му в Мездра.
 
 
- Доволен ли си, че премина в Сливен? 
- Като цяло съм доволен, че преминавам в отбора на Сливен. Отборът се представи доста силно през първия полусезон. Ако трябва да бъда честен, бях изненадан от трансфера ми. Радвам се, че хората там оцениха качествата ми и ме пожелаха в клуба си.”, бяха първите думи на Петаков.
 
- Този трансфер крачка напред ли е за теб?
- Според мен е крачка напред, защото знаем какви са целите на Сливен, а именно класиране на отбора в евротурнирите. Надявам се да помогна на отбора да изпълни тази цел. Разполагат с добра база, която е в основата на успехите. Както казах имат високи цели, а и присъствието на личност като Йордан Лечков в отбора говори много. Надявам се да направим една добра подготовка. Останалото само ще се нареди”, са първите му впечатления за новия отбор.
 
- Как оценяваш престоя си в Локомотив?
- Тръгвам си с много добри чувства от Мездра. Много съм благодарен на клуба, че ме привлече в редиците си и ми даде възможност за изява. С интерес ще следя изявите на Локомотив и се надявам отборът да върви напред, въпреки трудностите, които изпитва в момента. Искам да си пожелая да съм жив и здрав и един ден да играя футбол на високо ниво. По време на престоя ми в Мездра не ми липсваше подкрепа от публиката и бях доста доволен, че по някакъв начин съм успял да зарадвам привържениците ни с играта си. Пожелавам на феновете на Локомотив весели празници и да продължават да подкрепят тима, защото добрите фенове са тези които са с отбора и в лошите моменти”, бяха пожеланията му към привържениците на мездренчани.
 
- Kой за теб е най-запомнящият ти момент с екипа на „железничарите”?
- Имам доста добри моменти с екипа на Локомотив. Мисля че, мачът с Вихрен беше един от най добрите за мен. Успях максимално да затрудня играчите на „гладиаторите”, а накрая грабнахме трите точки в последните минути. Просто е невероятно когато успееш да постигнеш успех в самия край на срещата. Не съжалявам за нищо. С отбора на „Локомотив” успях да спечеля трофей - Купата за шампиона на Западната „Б” група. Това е второто ми такова отличие след като с отбора на Пирин 2001 спечелихме бронзови медали от Републиканското първенство (набор 89). Може би съжалявам за това, че не успях да отбележа гол за първия отбор на Локомотив, но все пак има доста да се уча и усъвършенствам. Бъдещето е пред мен. Искам още веднъж да благодаря на всички хора свързани с Локомотив”, завърши Петаков.
Росен Кирилов: Всичко в Спартак Варна е на ниво Първа лига

Вижте какво казва треньорът на "соколите"

Петричев: Клубове от Висшата лига следят играчи на Лудогорец

„Надявам се, че ШЛ ще стане още по-интересна с новия си формат“

Георги Глушков: Законът за борба със спортното хулиганство е належащ

Изоставането с финансирането на клубовете е огромно, но вече го наваксваме

Емил Спасов отписа Левски за Европа

Вижте какво каза "синята" легенда

Сестри Стоеви обявиха каква е целта им в Париж

Преди дни българките официализираха квотата си за париж

Гимнастичка от ансамбъла: Трябва да сме по-уверени и концентрирани

Вижте какво каза Маргарита Василева след бронза на Световната купа в София

Ники Михайлов: Баща ми покани Бербатов в БФС, но той отказа

Ако не преподпиша с Левски, приключвам с футбола

Васил Панайотов: Трябва да вземем максимума от Левски

Вижте какво каза един от най-важните футболистина Черно море

Мъри: Моят Левски беше готов за шампион

Вижте какво каза Станимир Стоилов

Актуално

17:30 19/04 БОТЕВ ВР - ЕТЪР
20:00 19/04 КРУМОВГРАД - СЛАВИЯ
19:30 19/04 Дженоа - Лацио
21:30 19/04 Айнтрахт – Аугсбург
21:45 19/04 Каляри - Ювентус
22:00 19/04 Атлетик Билбао - Гранада
19:45 18/04 Фиорентина - Пилзен 2:0 (прод.)
19:45 18/04 Лил - Астън Вила 2:1 (3:4. д.)
22:00 18/04 Рома - Милан 2:1
22:00 18/04 Аталанта - Ливърпул 0:1
22:00 18/04 Марсилия - Бенфика 1:0 (4:2, д.)
22:00 18/04 Уест Хем - Байер Л 1:1
22:00 18/04 Фенербахче - Олимпиакос 1:0 (2:3, д.)
22:00 18/04 ПАОК - Брюж 0:2
19:00 17/04 ЦСКА - БОТЕВ ПД 0:1
22:00 17/04 Ман Сити - Реал М 1:1 (3:4, д.)
22:00 17/04 Байерн М - Арсенал 1:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки