Реал може да бие с разлика осакатения Дортмунд

Потърсете гол/гол на "Парк де Пренс"

Реал може да бие с разлика осакатения Дортмунд
Реал Мадрид посреща осакатения Борусия Дортмунд довечера в първи четвъртфинален сблъсък между двата тима в Шампионската лига. Очакванията са испанците да спечелят и да си осигурят комфортен аванс преди реванша на "Сигнал Идуна Парк" другата седмица. Поради това се спираме на предложение за 1-ца с хендикап, оценено на 1,75.
 
Юрген Клоп ще има сериозни проблеми при сглобяването на състава, тъй като няма да може да разчита на редица от основните си футболисти. Аут са Невен Суботич, Роберт Левандовски, Илкай Юндоган, Марсел Шмелцер, Свен Бендер и Якуб Блашчиковски. Това прави задачата на жьлто-черните за постигане на достоен резултат значително по-трудна.
 
Реал пък е безпощаден домакин в турнира (4-00), а три от четирите му успеха на "Сантяго Бернабеу" бяха с разлика - 4:0 с Копенхаген, 4:1 с Галатасарай и 3:1 над Шалке. Само Ювентус му се опъна по-сериозно - 2:1.
 
Не бива да пропускаме факта, че Белия балет е 19-4-2 вкъщи срещу немски съперници, като е падал само от Байерн. Дортмунд пък е 1-4-6 в Испания, единствената му победа там е с 1:0 над Атлетико през 1996/97. Като прибавим, че при последния сблъсък между отборите - на 30 април миналата година, Реал би пред своя публика с 2:0, то предпоставките за знак 1 с хендикап стават доста, препоръчваме ви го.
 

В другия четвьрфинал тази вечер ПСЖ приема Челси. За него ви предлагаме да пробвате гол/гол. Ставката е 1,84. Три от четирите домакинства на Златан Ибрахимович и сие в надпреварата завършиха при такъв развой -по 2:1 с Леверкузен и Олимпиакос и 1:1 с Андерлехт. Само Бенфика не можа да се разпише на "Парк де Пренс" - 3:0. Лондончани пък не вкараха само при визитата си на Базел (0:1). Тимовете разполагат с достатъчно класни състезатели, които могат да огорчат противника -гол/гол. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки