Националните отбори по футбол, волейбол и баскетбол ще имат нови талисмани

Новината обяви Маги Вълчанова, която е продуцент на конкурса "Мис национален отбор"

Националните отбори по футбол, волейбол и баскетбол ще имат нови талисмани

Националните отбори на България по футбол, волейбол и баскетбол ще започнат следващия сезон с нови талисмани. Новината обяви Маги Вълчанова, която е продуцент на конкурса "Мис Национален Отбор".

Новите носителки на титлите се избират точно две години след първия конкурс, на който след кастинг Тереза Райкова, Виктория Колева и Александра Богданска станаха талисмани съответно на футболните, волейболните и баскетболните ни национали.

Момичетата имаха задача да съпровождат националните отбори на всички състезания, в които взимат участие, да посрещат техните съперници и да ги подкрепят във всичките им битки на спортния терен.

"Най-важната задача за мен през тези две години като "Мис Национален отбор по баскетбол" беше да върна феновете обратно в залите за баскетбол и да ги накарам отново да повярват в нашите момчета", заяви Александра Богданска.

Тереза Райкова, "мис Национален Отбор по футбол", признава, че е искала да вземе короната на "мис национален отбор по волейбол", но сега две години по-късно с гордост носи титлата си. Миската вече е фен на футбола и не възнамерява да пропусне нито един мач на националния отбор, дори след като предаде короната на новата й носителка.

Сред трите носителки на титлата "Мис Национален отбор" най-натоварена беше Виктория Колева. Талисманът на националния ни отбор по волейбол подкрепяше националите по време на всички техни състезания. Тя бе и на олимпиадата в Лондон през 2012-а година. "Волейболът се превърна в страст, която няма да загърбя.

Тази титла ми донесе много сълзи от радост и незабравими моменти с отбора. Надявам се следващата носителка на короната да донесе на волейболистите още повече късмет", коментира Колева.

Тази година кастингите ще стартират през май и записванията за тях вече стартираха. Желаещите да участват могат да направят това на сайта на "Мис Национален Отбор" или във Facebook страницата на конкурса.
 

Балкан разби ЦСКА със сериозна разлика в отложен мач от НБЛ

Ботевградчани надвиха противника си с цели 27 точки разлика

Какво реши Общото събрание на баскетболната федерация?

Вижте повече

Нов рекорд за Йокич в НБА

Звездата на Нъгетс вече има над8000 точки, 4000 борби и 3000 асистенции за период от пет години

Резултатите в НБА

Голдън Стейт с важен успех срещу

Васил Христов води Балкан до края на сезона

Той наследява поста от Небойша Кнежевич, който подаде оставка

Без Александър Везенков Сакраменто победи Филаделфия

Вижте подробности

ОБЗОР: Черноморец нанесе втора домакинска загуба на Балкан

Вижте всички резултати и класирането в НБЛ

Антъни Дейвис и Леброн Джеймс изведоха Лос Анджелис Лейкърс до победа

Вижте подробности

ОБЗОР: Сакраменто би Орландо, Везенков не игра

Вижте всички резултати и класиране в НБА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки