Моуриньо още не може да нареди пъзела в атаката на Челси

Торес или невъзстановеният напълно Ето'о е голямата дилема пред Специалния преди реванша с ПСЖ

Моуриньо още не може да нареди пъзела в атаката на Челси

Португалският специалист Жозе Моуриньо все още не е решил пъзела в атаката на английския футболен клуб Челси, който посреща Пари Сен Жермен в среща-реванш от Шампионската лига във вторник, 8 април, с пасив от 1:3 след първия мач.  Мениджърът на лондончаните може би ще бъде без Самуел Ето'о за двубоя с парижаните, като е силно вероятно неговото място да заеме Фернандо Торес, който не успя да се разпише в събота срещу Стоук Сити. 

"Ако не отбележим поне два гола, ние сме аут от надпреварата. Знаем това много добре. Надявам се да имаме на разположение всички наши футболисти, които могат да бележат голове. Може би ще рискувам и ще пусна Ето'о в игра, но само ако той е във форма. Ако ли не, няма да залагам на играч, който няма възможност да играе на пълни обороти в мача. Ако ще трябва да го пускам само за десет минути, то няма да поемам този риск. Ако той е почти напълно възстановен, то тогава аз ще заложа и на него в този мач", каза той. 

Франк Лампард все още съжалява за пропуснатите възможности в първия мач между двата тима. Пари Сен Жермен повече рано в срещата, но Челси изравни насред "Парк Де Пренс" и владееше инициативата през по-голямата част от първото полувреме. През второто обаче лондончаните получиха два гола. 

"В Шампионската лига не можеш да се класираш напред само с един добър период в мача. Това беше нашият проблем в първия двубой срещу Пари Сен Жермен. Качеството на отборите в този турнир е много високо и можеш да загубиш всеки мач, ако не си максимално концентриран през всичките 90 минути. Именно заради това сме разочаровани от първия двубой, защото имахме възможност да спечелим срещата. Имаме достатъчно класен състав, за да вкараме два или повече гола, това е сигурно. Но и друго е сигурно - няма да се впускаме в непремерени атаки от първата минута. Трябва да намери правилния баланс, а това е моментът, в който играчите се вслушват в мениджъра. Той е изключително силен в подобни тежки ситуации", заяви халфът на Челси. 

За пропилените възможности не само в Шампионската лига, а и в първенството на Англия, изключително много съжалява и германецът Андре Шюрле. Той обаче увери, че Челси е съвсем различен отбор на собствения си стадион, където може да разчита на подкрепа от трибуните. 

"Тези слаби резултати нямаше как да дойдат в по-лош момент от сезона. Ние обаче сме различен отбор на "Стамфорд Бридж", защото на нашия стадион имаме подкрепата на невероятните ни фенове. Да отстраним Пари Сен Жермен ще бъде много трудно, но не и невъзможно", твърди Шюрле. 

Предпоследният Гранада си тръгна с точка от Билбао (ВИДЕО)

След равенство 1:1

Късен автогол спаси Юве срещу Каляри (ВИДЕО)

Лацио удари Дженоа

Айнтрахт спечели с обрат битката за Европа (ВИДЕО)

Аугсбург падна с 1:3 във Франкфурт

Мениджърът на Ковънтри: Срещаме най-големия клуб в света

„За Манчестър Юнайтед е нормално да играе на това ниво“, смята Марк Робинс

Тен Хаг се прицели във ФА Къп

Вижте какво заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Клоп: Имаме шанс, ако спечелим оставащите мачове

„Ливърпул е длъжен да покаже отново глад за победа срещу Фулъм“, смята мениджърът

Гуардиола: Не сме машини

Ерлинг Холанд е под въпрос за полуфинала с Челси

Александър-Арнолд: Ще се раздадем в оставащите мачове

„Нещата не зависят само от нас, но ние ще се постараем“

От Байерн: Гнабри и Сане са под въпрос за Реал

"Имам споразумение с клуба, то е съобщено и е в сила", посочи Тухел

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки