Георги Марков: Причината за треньорската смяна е напрежението в съблекалнята

"Няма скандал. Днес сме се разбрали за разтрогване на договора по взаимно съгласие. Уредени са финансовите ни взаимоотношения със Стефан Генов, така че започваме на чисто", обяви изп. директор на Локо (Сф)

Георги Марков: Причината за треньорската смяна е напрежението в съблекалнята

Димитър Васев се завръща на треньорския пост в Локомотив (София), като заменя Стефан Генов, обяви изпълнителният директор на клуба Георги Марков.

Причината за треньорската смяна е напрежението в съблекалнята, а раздялата е по взаимно съгласие, обяви още шефът на червено-черните.

"Няма скандал. Днес сме се разбрали за разтрогване на договора по взаимно съгласие. Уредени са финансовите ни взаимоотношения със Стефан Генов, така че започваме на чисто, обяви Марков пред БТА.

Самият Генов няколко пъти казваше след мачовете, че обстановката не е добра, включително и след последния шампионатен мач със Славия, загубен с 0:2.

"Спряхме се на Димитър Васев по две причини. Първо той е локомотивец и е част от клуба във всяко отношение. И второ, работил е доскоро при нас, така че атмосферата му е позната. Новият треньор ще го представим днес в 16.00 часа на първото занимание за седмицата, което той ще води", каза още Георги Марков. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки