Реал Мадрид ще разчита на Кристиано Роналдо за реванша с Борусия (Д)

Халфът на втория отбор на мадридчани Хосе Родригес също отпътува за Дортмунд

Реал Мадрид ще разчита на Кристиано Роналдо за реванша с Борусия (Д)
Кристиано Роналдо е в групата на Реал (Мадрид) за гостуването на Борусия (Дортмунд) от четвъртфиналите в Шампионската лига. Реваншът между двата отбора е във вторник в Германия, като първата среща миналата седмица завърши с победа с 3:0 в полза на испанския отбор.

Португалският национал получи удар в предишния мач с германците, който стана причина той да пропусне последната шампионатна среща с Реал Сосиедад. Днес голмайсторът на "белите" замина заедно със своите съотборници за Дортмунд, където утре вечер е решителната среща за класиране на полуфиналите в най-престижния европейски клубен турнир.

Останалите двама нападатели в състава са Алваро Мората и Карим Бензема. Треньорът Карло Анчелоти включи общо 20 футболисти в групата за мача на стадион "Сигнал Идуна Парк". Халфът на втория отбор на мадридчани Хосе Родригес също отпътува за Дортмунд и може да получи шанс за изява във вторник. Има голяма вероятност и полузащитникът Асиер Ияраменди да започне сред титулярите на Реал (Мадрид) в реванша срещу Борусия (Дортмунд).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки