Диего Симеоне: Срещу Барселона ще търсим пространства и контраатаки

"Барса няма да промени начина си на игра. Винаги търсят гола, водят мача"

Диего Симеоне: Срещу Барселона ще търсим пространства и контраатаки

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не разкри дали Диего Коща е готов за четвъртфинален двубой от Шампионска лига срещу Барселона. "Ще видим на тренировката кой в каква кондиция е. Ако не играе Коща, ще играе Адриан, който със сигурност ще направи голям мач", заяви Симеоне на официалната пресконференция преди мача, цитиран от “Marca”.

"Отборът се нуждае от футболист, който е поне на 90 процента. Футболист, който е на 50 процента, няма да ни свърши работа дори да се казва Миранда, Годин или Диего Коща. Адриан е добре, дал ни е много в първия ни етап и съм сигурен, че утре ще вкара гол", сподели аржентинецът. Интересното е, че в последните срещи на "рохибланкос" Адриан Лопес неизменно остава извън групата и се счита за големия губещ при Чоло Симеоне.

"Барса няма да промени начина си на игра. Винаги търсят гола, водят мача. Те са свикнали на напрежението. Всеки има своите силните страни. Те ще търсят да реализират класата си, владението на топката. Ние ще търсим пространства, контраатаки. Това е един от най-хубавите мачове, които може да се гледат в Шампионската лига", призна още той.

Първата среща на "Камп Ноу" приключи при 1:1.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки