Мойс: Рууни ще играе на инжекции срещу Байерн

"Този път искаме да държим топката повече и да имаме по-голямо влияние върху мача", каза мениджърът на "червените дяволи"

Мойс: Рууни ще играе на инжекции срещу Байерн

"Този път искаме да държим топката повече и да имаме по-голямо влияние върху мача. Ще играем по-добре от първата среща", обяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс на пресконференцията си пред утрешния реванш с Байерн Мюнхен.

Този следобед "червените дяволи" пристигнаха в Мюнхен, като извън сметките за двубоя утре останаха Маруан Фелайни, Рафаел и Джони Еванс. Почти сигурно обаче Уейн Рууни ще играе за шампионите на Англия. "Той няма нищо против да играе на инжекции, което показва неговото отношение към мача и към клуба", коментира Мойс.

"Този път искаме да държим топката повече и да имаме по-голямо влияние върху мача. Класата на Байерн е невероятна на моменти, те направиха много добри неща в първия мач. Трябва да уважаваме противника. Очаквам обаче да играем по-добре от миналата седмица", обяви наставникът на Юнайтед. "За нас това е като финал. Искаме да продължим напред", завърши шотландецът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки