Локомотив (София) отне трите точки от Черноморец в края (ВИДЕО+СНИМКИ)

“Акулите” допуснаха гол 3 минути преди края на редовното време, Херо скочи на съдиите

Локомотив (София) отне трите точки от Черноморец в края (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ломотив София и Черноморец не успяха да се победят в изключително нервен мач от 32-ия кръг на А група. Двата завършиха при равенство 1:1, като след края на срещата старши треньорът на гостите Димитър Димитров-Херо скочи бурно срещу съдиите, обивнявайки ги, че не са отсъдили нарушение при гола на Маркиньос, след който се стигна и до равенството. Милен Василев, известен като пернишкия Гарет Бейл, даде преднина за “акулите” след час игра.

 

Двата отбора не направиха нищо съществено, с което да се запомни първото полувреме на срещата. Все пак Локо София игра една идея по-активно, столичните “железничари” създадоха по-голямата част от положенията и могат да съжаляват, че отбелязаха гол преди почивката.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК!





Най-сериозният пропуск направи звездата на домакините Маркиньос. Това се случи в 22-ата минута, когато бразилецът получи топката точно на точката за изпълнение на дузпа след добър рейд на Гаел. Нападателят на “червено-черните” обаче отправи изключително лек и неточен удар покрай дясната греда на Живкович.



Домикинте продължиха да играят по-активно до края на срещата, но трудно стигаха до опасностите пред вратата на “акулите”.



За капак наставникът Димитър Васев бе принуден да извърши смяна на Гаел, който се контузи. Той бе сред по-активните футболисти, което със сигурност е объркало сметките на треньорския щаб.



Бургазлии се браниха колкото им позволяват силите. Като цяло двата отбора разиграха дълго, изчаквайки противника да допусне грешка, липсваха идеите в атака. Разчиташе се предимно на изсипани топки в наказателните полета, но и това не доведе до нещо опасно.

 

През второто полувреме нещата обаче нещата леко се попромениха. Херо пусна в игра Милен Василев, което се оказа ключов момент в срещата. Той вкара първия гол в двубоя с плътен шут, прокарвайки топката между краката на Божидар Митрев. 





В 75-ата минута Димитър Илиев прати топката в мрежата на Живкович, но попадението бе отменено заради засада на Маркиньос, който даде последния пас.



Изглеждаше, че домакините ще загубят, когато меле в наказателното поле на Черноморец доведе до изравнителен гол. Първо Димитър Илиев стреля, а вратарят Живкович спаси. Маркиньос обаче бе на точното място и с добавка направи 1:1. При тази ситуация от скамейката на гостите скочиха с претенции за нарушение на Илиев.


След срещата Херо скочи остро на съдийската бригада, водена от Таско Тасков - човекът, срещу когото имаше декларация от страна на “акулите”. 






ОЩЕ СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК!
 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки