60 пъти по-скъпи билети за Ливърпул – Манчестър Сити

Двубоят, който може да реши титлата, е в неделя от 15:37 часа

60 пъти по-скъпи билети за Ливърпул – Манчестър Сити

Билетите за големия мач между Ливърпул и Ман Сити отдавна са изкупени. Двубоят от поредния кръг на Висшата лига, който може да реши титлата, е в неделя от 15:37 часа. А цените, на които се препродават пропуските по съмнителни сайтове в интернет, вече стигат 2500 паунда, предава местното издание „Liverpool ЕСНО”.

Това е около 60 пъти повече от оригиналните цени, предлагани от клуба, които са в диапазона между 44 и 52 паунда. В зависимост от местата все още могат да се намерят билети и на "по-разумни" цени от порядъка на 500 или 1000 паунда, но това също е много над официалната им стойност. За тези, които все още искат да се сдобият с пропуск за легендарната трибуна Kop, трябва да платят не по-малко от 795 паунда. По принцип толкова струват абонаментните карти за същия сектор за цял сезон.

За големия сблъсък на "Анфийлд" се препродават билети и за гостуващия сектор с фенове на Ман Сити. Те са оценени на 430 паунда, което е с 350 повече от истинската им цена. Официално билетите за сблъсъка свършиха по-малко от минута след пускането им в продажба. Така хиляди фенове на Ман Сити и Ливърпул останаха извън стадиона.

Поводът не е за изпускане, защото Ливърпул гони първа титла от 1990-а насам и десета поредна победа във Висшата лига. Според Мамаду Сако това е "най-големият мач" на "Анфийлд" от 24 години. Мачът ще започне седем минути по-късно - в 15:37 часа, за да се почетат жертвите от трагедията на Хилзбъро.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки